DOLAR 32,3269
EURO 35,0739
ALTIN 2.300,06
BIST 8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesine Yeni Bölüm ve Programlar Açıldı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesine Yeni Bölüm ve Programlar Açıldı
07.05.2021
1.028
A+
A-

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde disiplinler arası eğitim vermek üzere Ergoterapi Bölümü açılarak bu bölüme bağlı olarak Ergoterapi Anabilim Dalı ve Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu bünyesine bağlı İş ve Uğraşı Terapisi Programı açıldı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde Ergoterapi Anabilim Dalı kurularak bu Anabilim Dalına bağlı Ergoterapi Bölümü açılması ile Niğde Zübeyde Hanım Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulumuz bünyesine bağlı İş ve Uğraşı Terapisi Programı açılması konusundaki Üniversitemiz Rektörlüğünün teklifi, Yükseköğretim Yürütme Kurulu toplantısında incelenerek uygun görüldü.

Açılan yeni bölüm ve program ile ilgili açıklamalarda bulunan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, potansiyel istihdam alanlarına yönelik olarak yeni programlar açılması konusundaki çalışmalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade ederken bunun yanı sıra önceliklerinin öğrenci alımı için YÖK’ün belirlediği asgari akademik personel sayısını tamamlamak olduğunu da belirtti. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar açıklamalarını, yeni bölüm ve programın Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’ne ve tüm paydaşlarımıza hayırlı olması temennisinde bulunarak sonlandırdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.