DOLAR 32,5592
EURO 34,9748
ALTIN 2.448,66
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Başkan Özdemir Mesire Alanı Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Başkan Özdemir Mesire Alanı Çalışmalarını Yerinde İnceledi
11.05.2021
577
A+
A-

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir bugün Gebere Barajı ve Mandilimos Mesire alanlarında çalışan Belediye işçileri ile açılışına kısa bir süre kalan Devlet Bahçeli Bulvarında çalışan işçileri ziyaret edip çalışmaları yerinde denetleyerek çalışanların bayramlarını şimdiden kutladı.

Başkan Özdemir konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

“Şehrimiz kabuğunu kırmakta ve gün geçtikçe gelişmektedir. Niğde’mizi daha güzel günlerimiz için, daha güzel hale getirmekteyiz. Normalleşme ile birlikte hep birlikte piknik yapabileceğimiz, eğlenebileceğimiz alanlarımızda çalışmalara tam gaz devam ediyoruz. Bu süreçte her zaman işçilerimizin yanındayız. Çalışmalarımız açısından bu pandemi sürecini bir fırsata çevirdik. Pandemi sonrasına hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Yeni yollar yeni bağlantı noktaları ve yeni köprülerle vatandaşlarımızın işlerini kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızda bize yol arkadaşlığı yapan, alın terini esirgemeyen, Belediyemizin değerli emekçilerine teşekkür ediyor, şimdiden kendilerinin ve değerli ailelerinin bayramlarını kutluyorum. İnşallah güzel bir niyet ve heyecanla başladığımız bu hizmet hamlelerimiz devam edecektir. ” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.