DOLAR 32,4979
EURO 34,9774
ALTIN 2.431,80
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 26°C
Az Bulutlu
Niğde
26°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Valimiz Sayın Dr. Yılmaz Şimşek’ in Babalar Günü Mesajı

Valimiz Sayın Dr. Yılmaz Şimşek’ in Babalar Günü Mesajı
20.06.2021
491
A+
A-

Bilindiği üzere, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de “Babalar Günü” geleneksel olarak Haziran ayının üçüncü pazar günü kutlanmaktadır.

Annelerimizle birlikte ailenin temelini oluşturan babalarımız, aile yapısının korunması ve yaşatılması için sorumluluk duygusu içerisinde, ailesinin geçimini temin etmek ve çocuklarına iyi bir gelecek sağlamak için sınırsız sevgiyle çaba sarf etmekle birlikte toplumsal değerlerin gelecek nesillere aktarılmasında büyük rol üstlenmektedir.

Kuşkusuz ki, baba sevgisi, sevgilerin en büyüğü, en kıymetlisidir. En değerli varlığımız, baştacımız babalarımızın bizlerden beklentisi sevgi ve saygıdır. Onları mutlu etmek, emeklerinin boşa gitmediğini göstermek, gurur duyacakları evlatlar olmak, onlar için en büyük armağandır.

Bu bağlamda, bizlere düşen ortak görev; aile yapımızın korunması ve yaşatılması için, her türlü özveriyi gösteren ve bu konuda çocuklarına rol model olan babalarımıza sadece bu özel günde değil, her zaman sevgi ve saygı duymak olmalıdır.

Bu duygu ve düşüncelerle, başta kahraman şehit ve gazilerimizin babaları olmak üzere, tüm babalarımızın “Babalar Günü” nü en içten dileklerimle kutluyor, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam geçirmelerini temenni ediyorum.

 

Dr. Yılmaz ŞİMŞEK

Vali

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.