DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 20°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 28°C

Niğde Belediyesi’nden Arabalı Konser Günleri

Niğde Belediyesi’nden Arabalı Konser Günleri
30.06.2021
623
A+
A-

Pandemi ve YKS sonrası hem gençlerimizin hem de ailelerinin stres atmaları zorlu süreçlerden bir nebze olsun uzaklaşabilmeleri adına kültür ve sanat faaliyetlerine hız veren Niğde Belediyesi sezonu dolu dolu programlarla açıyor.

“Eğlenceye Park Et” sloganı ile yola çıkan Niğde Belediyesi 5 gün boyunca sürecek olan etkinliklerle Niğdelilere müzik ziyafeti verecek.

Program takvimi ise;

Mary Jane ve orkestrası 30 Haziran 2021 günü verecekleri konserle başlıyor.

Sonrasında 1 Temmuz 2021 günü

Irmak Arıcı ve Orkestrası,

2 Temmuz 2021 günü

Burak Kartal ve Orkestrası,

3 Temmuz 2021 günü

Ferhat Altınel ve Orkestrası,

4 Temmuz 2021 Pazar günü de Simge Sağın ve Orkestrasının sahne alacağı arabalı konserle son buluyor.

Yıkılan stadyumun arazisinde gerçekleşecek olan konserler aynı zamanda şehrimizde bu zamana kadar yapılmış ilk arabalı konser olma özelliği taşıyor.

Tüm vatandaşları bu programı izlemeye davet eden Başkan Özdemir “Pandemi sonrasında şehrimizin dört bir yanını kültür ve sanatla buluşturmaya devam edeceğiz. Şehrimizi her anlamda yaşanılabilir bir şehir yapmaya kararlıyız” dedi.

Detaylı Bilgi İçin: https://www.nigde.bel.tr/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.