DOLAR 32,5767
EURO 35,0077
ALTIN 2.426,74
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 26°C
Az Bulutlu
Niğde
26°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Niğde Halk Eğitim Müdürü Mehmet Altunok: Bu Yaz Kursa Gitmeyen Kimse Kalmasın

Niğde Halk Eğitim Müdürü Mehmet Altunok: Bu Yaz Kursa Gitmeyen Kimse Kalmasın
01.07.2021
840
A+
A-

Niğde Halk Eğitim Müdürü Mehmet Altunok, kademeli normalleşmeyle birlikte Halk Eğitim Merkezi Olarak hazırlıklarını tamamladıklarını belirtti.

“Bu Yaz Kursa Gitmeyen Kimse Kalmasın” kampanyası başlattıklarını söyleyerek gazetecilere açıklamalarda bulundu. Müdür Mehmet Altunok, konu ile ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadeler eyer verdi: ‘‘Bilindiği üzere 1 Temmuz itibari ile kademeli normalleşmenin üçüncü etabına geçiyoruz. Biz de Halk Eğitim Merkezi olarak hazırlıklarımızı tamamladık. Genel müdürlüğümüz tarafından ‘Bu Yaz Kursa Gitmeyen Kimse Kalmasın’ kampanyası başlatıldı. Bu kampanyadaki amacımız ve ulaşmak istediğimiz hedef kitlemiz Niğde’de bulunan tüm vatandaşlarımızdır. Vatandaşlarımızın en az bir kursa katılımını sağlamak. Onun için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Bakanlığımızın hazırladığı 3681 çeşit kurslarımız var. Bunlardan mutlaka bir tanesi vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun kurslar olacaktır. Kurslarımızda almış olduğumuz tedbirlerle kapasite ve hijyen kurallarına dikkat edilerek vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Sınıflarımızın temizliği ve bakımına maksimum düzeyde dikkat ediyoruz. Vatandaşlarımız kurslarımıza rahat ve güvenli bir şekilde gelebilirler. Ayrıca yaz döneminde Eylül ayındaki yeni dönem hazırlıklarımızı da yapıyoruz. Bunlardan iki tanesi bizim için özellikle önemlidir. Kurslarımızla mahallelerdeyiz ve kurslarımızla köylerdeyiz projelerimizle hızlı bir şekilde devam ettireceğiz. Niğde’de ulaşılmadık kişi bırakmamaya çalışacağız. Tabi ki bu süreçte bizim ulaşamadığımız ve ulaşamayacağımız kişiler mutlaka çıkacaktır. Bu kişilerin bize ister sosyal medya hesaplarından, telefonlarımızdan veya şahsen gelerek ulaşmaları rica ediyoruz. Beklentimiz bu yöndedir.’’ Diye konuştu.

(HABER: METİN CAN ÇELİK)

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.