DOLAR 32,4682
EURO 34,7369
ALTIN 2.440,30
BIST 9.933,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Niğde Belediyesi’nden Sanatsal Kurslar

Niğde Belediyesi’nden Sanatsal Kurslar
25.08.2021
444
A+
A-

Niğde Belediyesi sanatın halkla buluşması ve yaygınlaşması için çalışmalarına devam ediyor.

Niğde Belediyesi ve Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesinde bağlama, gitar, keman, ney ve halk oyunları kursu açılıyor.

Niğde Belediyesi Efendibey Mahallesi Gençlik Merkezi, Özbelde Mevki Kızılelma Parkı İçi Naim Süleymanoğlu Gençlik Merkezi ve Millet Kıraathanesinde, verilecek olan kursların kayıtları 25 Ağustos Çarşamba günü başlıyor.

Bağlama, gitar, keman, ney ve halk oyunları kursuna katılmak isteyenler 0 388 232 35 74 nolu telefonu arayabilecekleri gibi Efendibey Mahallesi Gençlik Merkezindeki Kültür Müdürlüğü bürosuna şahsen de başvurabilecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Şehrimizi kültürel ve sosyal açıdan özlenen noktalara getirmek istiyoruz. Halkımızı kültürel ve sanatsal etkinliklerle buluşturacak çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımıza sanatsal anlamda beceri kazandırmayı amaçlayan kurslarımızı halk eğitim merkezi ortaklığıyla açıyoruz. Pandemi tedbirlerinin uygulanacağı ve kontenjanların sınırlı tutulacağı kurslarımıza dileyen herkes ücretsiz olarak katılabilecektir” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.