DOLAR 32,3352
EURO 35,1622
ALTIN 2.243,90
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 14°C
Az Bulutlu
Niğde
14°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 5°C
Cum 6°C
Cts 9°C

Niğde Belediyesi Sorunlu Kavşağa El Attı

Niğde Belediyesi Sorunlu Kavşağa El Attı
08.09.2021
465
A+
A-

Şehrin trafik akışını rahatlatmak için il genelinde yoğun bir çalışma yürüten Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in talimatı ile sık sık trafik kazalarının yaşandığı kanal boyundaki kavşakta iyileştirme ve yenileme çalışmalarına başladı.  Çalışmalar kapsamında mevcut kavşak genişletilirken araç ve yaya trafiği açısından daha kullanışlı bir hale getirilecek.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Başkan Özdemir; “Mahalle sakinlerinin talepleri doğrultusunda yaptığımız bu çalışmamız en kısa sürede tamamlanacak inşallah. Çalışmalardan dolayı verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı tüm vatandaşlarımızdan özür diliyoruz. Amacımız il genelinde ulaşımın daha rahat ve konforlu hale gelmesini sağlamaktır” dedi.

Yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar ise, sık sık kazaların yaşandığı bu kavşakta yapılan yenileme çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkür ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.