DOLAR 32,5542
EURO 34,8270
ALTIN 2.430,56
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 27°C
Az Bulutlu
Niğde
27°C
Az Bulutlu
Per 26°C
Cum 24°C
Cts 26°C
Paz 25°C

Niğde Final Eğitim Kurumlarından YKS’ de Büyük Başarı

Niğde Final Eğitim Kurumlarından YKS’ de Büyük Başarı
14.09.2021
1.040
A+
A-

Niğde YKS Sayısal alan 1. si ve Türkiye 28. si, TYT Türkiye 571. si olmak üzere büyük dereceler çıkaran Niğde Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü Hakan Aydın dereceye giren ve okullarına yerleşen öğrencileri tebrik ettiğini ifade ederek şunları belirtti:

“YKS’ de elde ettikleri derecelerle Finalli öğrenciler 42 yıllık başarı geleneğini devam ettirdi. Bizim Niğde’de 2005 yılında dershanecilikle başlayan serüvenimiz 2021 yılında çeşitli kurumlarımızla hizmet vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda da Niğde Final, Türkiye birinciliği ve çeşitli dereceler elde etmiş olup bu yıl Final VIP Kurs, Final Özel Öğretim Kursları, Final Okulları (Ortaokul, Anadolu ve Fen Lisesi) ve Aydın Çocuk Kulübüyle Niğde’ de çeşitli sınavlarda derece geleneğini devam ettirdi. Disiplinli çalışma koşulları, marka öğretmen kadrosu, seçkin kaynaklar ve deneme sınavlarıyla öğrencilerimizin her zaman yanında olduk. Bugün ise onların başarılarının haklı gururunu yaşıyoruz. Amacımız ülkemize hayırlı, çalışkan ve dürüst insanlar yetiştirmek. Hiçbir zaman kamuoyunu yanıltmadan Finalli olmanın ayrıcalığını yaşattık, yaşatmaya da yeni nesillerle devam edeceğiz.”

Biz de ODTÜ Elektrik – Elektronik Mühendisliği (İngilizce)’ ne yerleşen Niğde Birincimiz Burak Demir başta olmak üzere dereceye girip okullarına yerleşen öğrencileri, velilerini ve emeği geçen tüm Niğde Final ailesini tebrik ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.