DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Açık
Niğde
22°C
Açık
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 24°C

NİĞDE’YE TÜRKİYENİN İLK SABİT KAN BİRİMİ YAPILACAK

NİĞDE’YE TÜRKİYENİN İLK SABİT KAN BİRİMİ YAPILACAK
22.09.2021
961
A+
A-

Türk Kızılay’ı Genel Başkanı Dr. Kemal Kınık ve Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Niğde Kızılay Şube Başkanlığına bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Niğde’deki çalışmalar hakkında bilgiler alan Kızılay Genel Başkanı Dr. Kerem Kınık, Niğde’ye Türkiye’nin ilk Sabit Kan Biriminin sözünü verdi.

Niğde’deki ziyaretler hakkında açıklamalarda bulunan Kızılay Niğde Şube Başkanı Kemal Gençoğlu, Niğde’ye Türkiye’nin İlk Sabit Kan Birimi’nin kurulacağı sözünü aldıklarını ifade etti. Başkan Gençoğlu, açıklamalarının devamında şu ifadelere yer verdi: ‘‘Genel Başkanımız sayın Dr. Kerem Kınık ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyelerimiz Şubemizi Ziyaret Ederek Şereflendirdiler. Genel Başkanımızın engin tecrübeleri ve kıymetli tavsiyeleriyle Kızılay’ımızı daha güzel yarınlara daha güçlü bir şekilde emin adımlarla hep beraber taşıyacağayız. Niğde’deki çalışmalarımız hakkında genel başkanımızı bilgilendirmelerde bulunduk. Niğde’miz için gerekli olan Türkiye’nin İlk Sabit Kan Birimi Sözünü Aldık, Emeği Geçen Herkese Çok Teşekkür ediyorum. Bir çok konuda güzel, faydalı fikir alışverişinde bulunup ve projeler konusunda konuştuk. Niğde’mize Kalıcı Kan Merkezi kurulması için görüşmeler yaptık, Emeği geçen Niğde Millet Vekilimiz Selim Gültekin’e ve

Belediye Başkanımız Emrah Özdemir’e de Kızılay’ a vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum.’’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.