DOLAR 32,3256
EURO 35,0914
ALTIN 2.298,82
BIST 8.983,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in Cumhuriyet Bayramı Mesajı

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in Cumhuriyet Bayramı Mesajı
27.10.2021
405
A+
A-

Başkan Özdemir mesajında; “Cumhuriyetimizin 98’nci yıldönümünü büyük bir şevk heyecan ve gururla idrak etmenin bahtiyarlığı içindeyiz. Aziz milletimiz etrafını bir ateş çemberiyle sarıldığı dönemde bütün cihana Türk” ün bükülmez bileğini ve eğilmez başını göstererek bağımsızlığı elde etmiştir.  Milletimizin bağımsızlık meşalesini tutuşturduğu gün olan 29 Ekim günü milletin kararlarını yine milletin kendisinin alacağının tescil edildiği gün olarak tarihimizin altın sayfalarında yerini almıştır.

29 Ekim yeni bir soluk ve heyecanla her türlü baskı zorlama ve yıldırmaya karşı milletin çelikten iradesini ortaya koyarak kendi kendini yönetme iradesini ortaya koymanın adıdır.

Aziz Atatürk ve silah arkadaşlarının asil kanlarıyla imzaladıkları bağımsızlık senedi tüm dünyaya bugün ilan edilmiştir.

Tarihteki sayısız engelleri geçerek, tuzakları bozarak yolunda kararlı adımlarla yürüyen şanlı Türk milleti, Cumhuriyetle birlikte ileriye ve müreffeh bir seviyeye ulaşma amacını sarih bir şekilde ilan etmiştir.

Bu duygu ve düşünceler içinde aziz milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyorum. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve minnetle yâd ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.