DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Açık
Niğde
18°C
Açık
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 24°C

Ak Parti Yöneticileri Esnaf ve Pazarcılarla  Bir Araya geldi

Ak Parti Yöneticileri Esnaf ve Pazarcılarla  Bir Araya geldi
04.11.2021
638
A+
A-

AK Parti Niğde Milletvekili Selim Gültekin, İl başkanı Ömer Kılıç, Merkez İlçe Başkanı Mehmet Ali Şafak, yönetimi kurulu üyeleri ile  beraber semt pazarında  esnaf ve tüketicinin yanında yer almaya devam ediyor.

Ziyarette Konuşan Gültekin, “AK Parti olarak bizler sadece seçimlerde değil her zaman esnafımızla halkımızla iç içe olmaya çalışıyoruz. Türkiye’deki son yaşanan gelişmeleri vatandaşlar ve esnafla değerlendirme imkanı bulduklarını anlatarak, şunları söyledi, “Türkiye’yi darbe girişimleri ile dize getiremediler. Türkiye’yi terör örgütleriyle, ekonomik darbe girişimiyle de dize getiremeyecekler. Piyasadaki sorun ve sıkıntıların farkındayız. Türkiye bu sorunların ve sıkıntıların üstesinden gelecek güçtedir. Yaşanan orman yangınları ve sel felaketleri oldu vefat edenlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Devletimiz vatandaşlarımızın tez zamanda yaralarını saracak maddi ve manevi yanındadır.

Ziyaretlerinin ardından Türkiye Gazetesine açıklama yapan Gültekin, AK Parti’nin milletin partisi olduğunu ve seçildiği günden bu yana her zaman esnafların istek ve sorunlarını yerinde dinleyip çözüm üretme gayreti içeresinde olduklarını belirtti. Gültekin, “Cenazeden düğüne kadar halkın her zaman yanında olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarla birlikte olmak, onların halleri ile hallenmek beni ziyadesi ile memnun etmektedir. Telefonlarım her zaman açık. İstedikleri zaman vatandaşımız rahatlıkla bana ulaşabiliyorlar”dedi.

Daha sonra buradan köy ziyaretlerine hız kesmeden devam eden  Gültekinin babasının doğup büyüdüğü

Güllüce köyüne geçti burada  Ak parti köy temsilcisi Rıfat Çelik, yakın akraba ve çok sayıda hemşerileri karşıladı. Cuma namazını burada kılan Gültekin, vefat edenlerin yakınlarına baş sağlığı dileyerek yatan hastamız varmı, Cumhur başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamını iletti ve herhangi bir istekleri olup olmadığını sordu. Daha sonra Ballı, Tepeköy, Kırkpınar köylerini ziyarette vatandaşlar ve köy muhtarları ile bir araya gelerek sohbet ettiler.

 

Ak Parti milletvekili Selim Gültekin, Köy muhtarları, vatandaşlardan pandemi sürecinde alınan önlemler ve yapılmaya devam eden çalışmalar hakkında sorulu cevaplı bilgi aldı ve gelen talepleri Gültekin, tek tek ajandasına kendisi not aldı.

 

“Köylerimiz bizim can damarımz”

Köylerin ihtiyaçlarının çözümü için çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Gültekin, “Mesafe kurallarına rivayet ederek ilçeler, belde kasaba ve  tüm köylerimizi ziyaret ediyoruz ve karış karış ulaşmadığımız hane bırakmayacağız.  Bugün merkezde pazar esnafımızı ziyaret ettik ve arkasından hemen Köylerimiz bizim can damarımız olan hemşerilerimizleyiz. Muhtar ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip notlarımızı alıyoruz. Köylerimize her zaman destek vermeye devam edeceğiz.

Köy halkının misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz .Vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir. Vatandaşımızın en iyi hizmeti alması ve partimizin başarısı için birlik ve beraberlik içerisinde, kaldığımız yerden köy ziyaretlerimize yoğun bir şekilde devam edeceğiz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.