DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 26°C
Az Bulutlu
Niğde
26°C
Az Bulutlu
Cts 27°C
Paz 30°C
Pts 29°C
Sal 28°C

BATMAN’DA DÜZENLENEN YENİ NESİL GAZETECİLİK ÇALIŞTAYINA NİĞDE’DEN DESTEK

BATMAN’DA DÜZENLENEN YENİ NESİL GAZETECİLİK ÇALIŞTAYINA NİĞDE’DEN DESTEK
23.05.2024
204
A+
A-

Çalıştay’a Niğde’den TİGAD Niğde Temsilcisi 51 Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi İsmet Ünver’de katılım sağlayacak.

TİGAD, Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı ile Türkiye’nin önde gelen internet haber sitelerini Batman’da buluşturuyor.

Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği (TİGAD), Türkiye’nin önde gelen internet haber sitelerinin sahiplerini ve CEO’larını “Yeni Nesil Gazetecilik Çalıştayı” kapsamında Batman’da bir araya getiriyor. Bu dev etkinlik, 24 Mayıs Cuma günü saat 10.00’da Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Rektörlük Binası’nda gerçekleşecek ve moderatörlüğünü haberler.com ve sondakika.com Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Teymur yapacak.

Türkiye genelinden 100’e yakın gazeteci katılacak

Çalıştaya, 81 ilin gazetecilerinin yanı sıra, Türkiye’nin tanınmış medya temsilcileri katılacak. Konuşmacılar arasında haberler.com ve sondakika.com Genel Yayın Yönetmeni Av. Bedia Teymur, Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mustafa İlker Yücel, Kanal 7 Haber Sunucusu Meryem Nas Mercan, İHA İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Biçer, Ülke Tv Haber Sunucusu Gözde Özyürek, Akit Tv Haber Müdürü Uğurcan Gökçe ve Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Aslı Köseoğlu bulunuyor.

TİGAD Genel Başkanı Okan Geçgel ve Usmek Genel Başkanı İzzet Aydın’ın yanı sıra Türkiye genelinden 100’e yakın gazeteci çalıştaya katılacak.

Batman’ın Tarihi ve Kültürel Zenginlikleri Keşfedilecek

Çalıştay kapsamında gazeteciler, Batman’ın tarihi ve kültürel zenginliklerini keşfetme fırsatı bulacaklar. Batman Valiliği, Batman İl Özel İdaresi ve Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün katkılarıyla TİGAD’ın organizasyonuyla düzenlenecek etkinlikte, gazetecilere Batman Şehit Şenay Aybüke Kütüphanesi, Mor Kiryakus Manastırı, Hasankeyf, Arkeopark ve Raman8 Petrol Kuyusu gibi önemli noktalar gezdirilecek. Ayrıca yöresel lezzetlerden tandır ekmeği, sumak şerbeti, Sason çileği ve danuk ikram edilecek.

Medya Çalışmaları ve Röportajlar

Batman’da özel röportajlar ve haber çalışmaları yapacak olan gazeteciler, Batman’ın kültürel ve tarihi değerlerini kendi platformlarında tanıtarak şehre önemli katkılarda bulunacaklar. Etkinlik sonunda, katılımcılar Cumartesi günü Batman’dan ayrılacaklar.

Bu önemli çalıştay, internet gazeteciliğinin geleceğine ışık tutarken, Batman’ın tarihi ve kültürel mirasını da ön plana çıkarmayı hedefliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.