DOLAR 32,4438
EURO 34,7690
ALTIN 2.441,91
BIST 9.942,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR”İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR”İN 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI
23.11.2021
718
A+
A-

 

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, öğretmenlik mesleğinin toplumsal hayatımızda hayati derecede önemli bir meslek olduğunu belirten Başkan Özdemir, öğretmenlerin geleceğimizin mimarları olduğuna dikkat çekti.

Başkan Özdemir mesajına şöyle devam etti; “Öğretmenler geçmişten gelen kültürel birikimimizi gelecek kuşaklara aktararak millet hayatının devamlılığını sağlayan insanlardır. Bir heykeltıraş gibi cehaleti yontarak ortaya koydukları ilimle ve ahlakla kuşanmış nesiller öğretmenlerin eseridir.  Öğretmenlik mesleği aynı zamanda derin bir fedakarlığı içinde barındıran sevgi ve şefkat mesleğidir. Mustafa Kemal Atatürk; “Milletleri kurtaracak olan yalnız ve ancak öğretmenlerdir” sözleriyle öğretmene verdiği önemi ve saygıyı en güzel biçimde belirtmiştir. Hz. Ali’nin” bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi” olurum sözü öğretmenlere verilen değerin en güzel ifadesidir.

Doğusuyla batısıyla ülkemizin her köşesinde eğitim veren ve milli eğitim meşalesini her zaman yanık tutan öğretmenlerimizin hakkını teslim etmemiz gerçekten zordur.  Öğretmenlerimiz, her türlü takdir ve övgüyü fazlasıyla hak etmektedirler

Bu duygu ve düşüncelerle; ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anarken, tüm öğretmenlerimizin ve eğitim camiamızın öğretmenler gününü en kalbi duygularımla kutlar, başarılar ve mutluluklar dilerim”.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.