DOLAR 32,3833
EURO 35,0293
ALTIN 2.326,93
BIST 9.139,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Açık
Niğde
22°C
Açık
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 23°C
Sal 24°C

NİĞDE”DE YAĞMUR SUYU HATLARI YAĞIŞLAR ÖNCESİ TEMİZLENİP BAKIMA ALINIYOR

NİĞDE”DE YAĞMUR SUYU HATLARI YAĞIŞLAR ÖNCESİ TEMİZLENİP BAKIMA ALINIYOR
16.12.2021
608
A+
A-

Niğde Belediyesi, kış ayında ortaya çıkabilecek sorunlara karşı önlem almaya devam ediyor. Bu kapsamda belediye ekipleri yağmur suyu tahliye mazgallarını onarıp bakıma alarak temizleye başladı.
Niğde Belediyesi, kış ayları boyunca etkili olabilecek yağışlar öncesi su taşkınlarının önüne geçmek amacıyla yağmur suyu hatları ve mazgallarını temizleyerek sorunlu yerlerde bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri tarafından başlatılan çalışma şehrin ihtiyaç duyulan tüm cadde ve sokaklarında yürütülüyor. Ekipler, yağmur suyu hattı mazgallardan su geçişini engelleyen pet şişe, sigara izmariti, plastik ambalaj, kuru ağaç dalları, toprak ve hafriyat kalıntıları gibi çeşitli atıkları temizliyorlar ve aynı zamanda bakım ve onarımı sağlıyorlar.
Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Niğde Belediyesi olarak hemşerilerimizin daha huzurlu bir kış mevsimi geçirmesi için çalışmalara devam ediyoruz. Bu kapsamda belediye ekiplerimiz şehrimizin farklı noktalarındaki yağmur suyu hatlarında bakım ve onarım gerçekleştiriyorlar ve yağışlardan dolayı meydana gelebilecek olası su taşkınlarının önüne geçmek için yağmur suyu hattı mazgallarını temizliyorlar. Hedefimiz hemşerilerimizin kış mevsimini sorunsuz bir şekilde geçirmelerini sağlamaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.