DOLAR 32,3864
EURO 34,9916
ALTIN 2.323,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Az Bulutlu
Niğde
18°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 24°C
Paz 22°C
Pts 24°C

FAHRİ KİRT ORTAOKULU’NDA 23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI

FAHRİ KİRT ORTAOKULU’NDA 23 NİSAN ÇOŞKUYLA KUTLANDI
26.04.2022
262
A+
A-

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında Bor Fahri Kirt Ortaokulu’nda çeşitli etkinlikler düzenlendi. Okul bahçesinde düzenlenen programa Okul idaresi, öğretmenler veliler ve öğrenciler katıldı. Saat: 10.00’da Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kutlama programı, günün anlama ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerin okunmasıyla devam etti.

MİNİK ÖĞRENCİLER HÜNERLERİNİ SERGİLEDİ

Konuşmaların ardından ana sınıfı öğrencileri tarafından hazırlanan çeşitli oyun ve gösteriler gerçekleştirildi. Minik öğrencilerin muhteşem gösterileri izleyenlerden büyük alkış aldı.

ÖĞRENCİLERDEN JİMNASTİK GÖSTERİSİ

Anaokulu gösterilerinin ardından sahne alan okulun Jimnastik Kız Takımı yapmış oldukları akrobatik performansla izleyicilerin odak noktası oldular. Öğrencilerin senkronize şekilde kusursuz olarak yapmış olduğu jimnastik gösterileri davetlilerden tam not aldı.

Kutlama programı yine öğrencilerin hazırlamış olduğu oratoryo gösterileri ve çeşitli yarışmaların ardından son buldu.

ÖĞRETMENLERİN EMEĞİ GÖZ ARDI EDİLMEMELİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Bor Fahri Kirt Ortaokulunda düzenlenen kutlamalarda öğrencilerin sergiledikleri performans davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Öğrencilerin sergiledikleri oyunlar ve etkinliklerde emeği geçen öğretmenler ve idarecilerin sabır ve emekleri gözler önüne serildi. Sabırla, kutlamalar kapsamında yapılan etkinlikleri organize eden ve gösteriler kapsamında öğrencileriyle birlikte çalışmalar, provalar düzenleyen öğretmen ve idarecilerin öğrencilere adeta bir aile havası yaşattıkları dikkatlerden kaçmadı.

 

Ülkemizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün öğretmenler hakkında söylediği şu söz akıllara geldi; “Yeni kuşak, en büyük cumhuriyetçilik dersini bugünkü öğretmenler topluluğundan ve onların yetiştirecekleri öğretmenlerden alacaktır.” Gazi’nin sözlerinin gerçekleştiğini görüyoruz.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.