DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 21°C

‘KENT ESTETİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ’

‘KENT ESTETİĞİNE ÖNEM VERİYORUZ’
01.12.2022
181
A+
A-

Niğde Belediyesi kent siluetini değiştirmeye devam ediyor. Modern kent tasarımı çalışmaları kapsamında Aydınlık Caddesi ve Emin Erişirgil Caddesi’ndeki tüm dükkanlarıve binaları tek renge boyama çalışmalarına devam eden,NiğdeBelediyesi aynı çalışmaları şehrin en işlek noktalarından birisi olan Postane Sokağa taşıdı.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Postane Sokak Cephe İyileştirme Projesi” kapsamında yapılan modernleştirme çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulundu.

Postane Sokağın şehrin en önemli noktalarından birisi olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “Şehrimizi daha modern bir görünüme kavuşturmak içinhalihazırdaAydınlık Caddesi ve Emin ErişirgilCaddesi’nde yapmış olduğumuz güzelleştirilme çalışmalarını şu an da Postane Sokakta yapıyoruz.”dedi. Bu çalışmalar kapsamında Postane Sokak’taki binaların cephelerini tek renge boyayarak kent meydanındaki kötü görüntüyü gidermeye çalışıyoruz”. İfadelerini kullandı.

Başkan Özdemir; “Bu proje kapsamında Aydınlık Caddesi ve Emin ErişilgilCaddesi ve Postane Sokakta bulanan binaların dış cephesi iyileştirerek buraların siluetini değiştirip, bu caddeleri daha modern bir görünüme kavuşturacağız. Yapmış olduğumuz çalışmalarda kent estetiğine önem veriyoruz ve şehrimizi her yönüyle yaşanabilir bir şehir yapmaya çalışıyoruz.” şeklinde konuştu.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Bizim için en önemli konu kalıcı ve güzel eserler bırakmaktır, vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda şehrimizi en güzel şekilde imar etmeye çalışıyoruz. Bizim için şehir medeniyettir ve medeniyetin en önemli ölçeklerinden birisi de temizlik güzellik ve nezafettir. İnanıyorum ki şehrimiz birbirine saygılı insanları ve güzelliğiyle örnek şehirlerden birisi haline gelecektir.” dedi.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.