DOLAR 32,3269
EURO 35,0739
ALTIN 2.300,06
BIST 8.991,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 22°C
Paz 23°C
Pts 23°C

Ekipler 24 Saat Görev Başında

Ekipler 24 Saat Görev Başında
21.12.2022
141
A+
A-

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; kışın kendini iyice hissettirdiği şu günlerde belediye olarak kışa hazır olduklarını söyleyerek yaşanacak olumsuzluklara karşı her türlü tedbiri aldıklarını ifade etti. Niğde Belediyesi olarak tüm birimler, araç ve ekipmanları ile 2022-2023 yılı kış sezonuna hazır olduklarını ifade eden Başkan Özdemir, “Kış şartlarında sizlere en güzel hizmeti vermek için gerekli çalışmaları tamamladık” dedi.

TÜM ARAÇLAR BAKIMA ALINDI

Niğde Belediyesi kış hazırlıklarını tamamladı. Belediye ekipleri, meydana gelebilecek yoğun yağışlar ve soğuk hava koşullarında oluşabilecek olumsuzluklara karşı hazırlıklarını tamamlayıp, kış öncesi tüm araçları bakıma alarak, gerekli tüm ihtiyaçları ise hazır hale getirdi.

BUZLANMA İÇİN SOLÜSYON VE TUZ STOĞU YAPILDI

Kış aylarının getireceği problemleri önlemek amacıyla gerekli hazırlıkları tamamlayıp ekipmanlarını güçlendiren Niğde Belediyesi olası kar ve buzlanma için de gerekli tuz ve solüsyon stoku oluşturdu.

Niğde’de, kar yağışı ve buzlanmanın hayatı olumsuz etkilememesi için 24 saat esasına göre çalışacak personeller, iş makinası, tuzaracı, kar küreme ve tuz serpme aracı, 24 saat hizmet verecek. Karla mücadele için oluşturulan ekipler, 24 saat esasına göre görev yapacak.

TÜM BİRİMLER KOORDİNASYON İÇİNDE

Tüm birimlerimiz koordinasyon içinde üstüne düşen vazifeyi yapmaya hazır diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Ekiplerimiz sahada uyum içinde çalışacaklar, Fen İşlerimiz karda yolları açarken, Park ve Bahçeler müdürlüğümüz zarar gören ağaçlara ve parklara müdahale edecek. 7/24 esasına göre çalışan ekiplerimiz hayatın aksamaması için görevi başında olacak. Ben ve arkadaşlarım, yüzlerce personelimiz Niğdeli hemşerilerimizin hizmetinde olacağız.  Hemşerilerimizin kışı daha rahat geçirmesi için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.