DOLAR 32,5192
EURO 34,9079
ALTIN 2.423,37
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 27°C
Az Bulutlu
Niğde
27°C
Az Bulutlu
Per 25°C
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 23°C

Alkışlar Rektör Hoca’ya

Alkışlar Rektör Hoca’ya
07.01.2023
467
A+
A-

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi binası için yıkım ve yapım protokolü imzalandı.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi binası için yıkım ve yapım protokolü imzalandı. Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen protokol imza törenine Ak Parti Niğde Milletvekilleri Yavuz Ergün, Selim Gültekin, Bor Belediye Başkanı Serkan Baran ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin kurucu dekanı Dr. Serkan İbiş, Rektör Yardımcısı. Prof. Dr. Recep Çiçek,

Genel Sekreter Abdulgani Özkan, Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımına Katkıda Bulunma Derneği Başkanı Fatih Suman ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. İmza töreni sonrası NÖHÜ tarafından kokteyl verildi.

2018 yılından beri Sağlık Bilimleri Fakültesi için bir arpa boyu yol kat edilmemiş girişimler sonuç vermemişti. Rektör Uslu’nun göreve gelmesiyle birlikte yükseliş ivmesine geçen Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi’nin prosedürleri tamamlanarak bir yıl gibi kısa süre içerisinde temel atma seviyesine geldi. Gelinen bu aşamanın baş mimarı olan Üniversite Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu ve ekibine Bor halkı teşekkür ederek fakültenin bir an evvel tamamlanması için kurulan Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımına Katkıda Bulunma Derneği’ne destek sözü verdiler.

Rektör Uslu’nun girişimleriyle gerçekleştirilen protokol ile bir taşla iki kuş vuran üniversite Bor Belediyesi ile yıkım işini, Bor Sağlık Bilimleri Fakültesi Yapımına Katkıda Bulunma Derneği ile de bina inşaatı yapım işinin protokolünü gerçekleştirmiş oldu.

Bu arada dernek yetkilileri, devlet millet el ele Bir tuğlada sen koy Kampanyası’na herkesi davet ederek Bor ve Niğde halkından destek beklediklerini ifade ettiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.