DOLAR 32,5277
EURO 34,9465
ALTIN 2.440,09
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 25°C
Az Bulutlu
Niğde
25°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 21°C

Başkan Özdemir’den Yarıyıl Tatili Mesajı

Başkan Özdemir’den Yarıyıl Tatili Mesajı
20.01.2023
171
A+
A-

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir 2022-2023 eğitim öğretim yılı, yarıyıl tatilinin başlaması nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili geçirmelerini dileyen Başkan Özdemir mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kıymetli öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz bugün itibariyle 2022-2023 Eğitim ve öğretim yılının yarıyıl tatiline girmiş bulunuyorlar. Yorucu bir dönemden sonra güzel bir tatili ve dinlenmeyi hak eden öğrencilerimize eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diliyorum.

Karnelerini alan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Gençlerimize bu tatil döneminde bol bol kitap okumalarını tavsiye ediyorum. Okumak beynin jimnastiğidir ve insan okumadığı gün karanlıklar içinde kalır. Bizde gençlerimiz daha çok okusunlar diye şehrimizin dört tarafını yeni kütüphanelerle donatmaya devam ediyoruz. Tüm gayretimiz gençlerimize güzel bir şehir bırakmak içindir.

Tüm bu duygu ve düşüncelerle, yorucu bir yarı dönem geçiren, geleceğimizin umudu, ülkemizin istikbali olan öğrencilerimizin ve onları hayata hazırlayan kıymetli öğretmenlerimizin iyi bir yarıyıl tatili geçirmelerini, başarılarının ve azimlerinin artarak devam etmesini temenni ediyorum. Herkese iyi tatiller diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.