DOLAR 32,4986
EURO 34,7995
ALTIN 2.488,58
BIST 9.564,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Az Bulutlu
Niğde
22°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 22°C

Bor’da ‘En İyi Narkotik Polis Anne’ Projesi tanıtıldı

Bor’da ‘En İyi Narkotik Polis Anne’ Projesi tanıtıldı
21.01.2023
196
A+
A-

En İyi Narkotik Polis Anne Projesi kapsamında Bor’da düzenlenen programda anne ve anne adaylarıyla bir araya gelen Vali Mustafa Koç, uyuşturucu ile mücadelede annelerin önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.
Bor Belediyesi toplantı salonunda gerçekleştirilen programa Vali Mustafa Koç, Bor Kaymakamı Mehmet Yavuz, Bor Cumhuriyet Başsavcısı Cihat Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Adnan Özdemir, Jandarma Komutanı Kd. Albay Nihat Özkök, anne ve anne adayları katıldı.
Vali Koç, En İyi Narkotik Polis Anne Projesi kapsamında yaptığı konuşmasında;“Birçok mesele gibi madde bağımlılığı da tüm dünyada artık şekil değiştiriyor. Bağımlılık yapan maddelerin çeşidinin artması, bunlara erişimin kolaylaşması, madde kullanımı ve bağımlılıkla mücadelede daha çok tedbir almayı gerektiriyor. Devletimiz, geleceğimiz olan gençlerimizin ömürlerinden çalan uyuşturucuyla mücadelesine emniyet ve jandarma teşkilatı ile ara vermeksizin devam etmektedir. Ancak, uyuşturucuyla mücadele sadece güvenlik görevlilerinin belli birimlerinin veya kamu kurum ve kuruluşlarının işi değildir. Olmamalıdır da! Bu konuda, Devletin milleti ile el ele vermesi, dayanışma içerisinde olması ve seferberlik ruhuyla hareket etmesi gerekir.
Annelerimizle İş Birliği İçinde Olacağız
Bu mücadelede bizlerin de destekçiye ihtiyacı var. Sizlere… Yani annelerimize ve anne adaylarımıza. Bu mücadeleyi sizlerin destek ve duasıyla kazanacağımıza hiç şüphemiz yoktur. İnancımızda, irfanımızda kadim kültürümüzde annelerin yeri her zaman apayrı ve kutsaldır. Tüm dünyanın ortak sorunu olan bağımlılık konusunda sizlerle dirsek teması kurarak yan yana yürümek istiyoruz. Bizler; geleceğimizi, akıl ve irademizi esir almaya çalışan, gençlerimizi suça iten her türlü bağımlılıktan uzak tutmayı, sokaklarımızı zehirden ve zehir tacirlerinden korumayı milli bir vazife kabul ediyoruz. Bu mücadelenin evimizden başlayarak ele alınması gerektiğine ve annelerimizin desteğiyle daha da başarılı olacağımıza yürekten inanıyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.