DOLAR 32,5902
EURO 34,8583
ALTIN 2.494,59
BIST 9.693,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 20°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 25°C
Sal 27°C

Voleybol grup maçları Niğde’de oynanacak

Voleybol grup maçları Niğde’de oynanacak
31.01.2023
466
A+
A-

Niğde, Türkiye Voleybol Federasyonu 2. Lig kadınlar final, yarı final ve çeyrek final etabına ev sahipliği yapacak. Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından kadınlar 2.lig gruplarının maçlarının Niğde’de oynanmasına karar verdi. Bu kararla birlikte Niğde voleybolla ilgili büyük bir organizasyona imza atacak.

Niğde BelediyesporBayan Voleybol Takımı ile ülke geneline adını duyuran Niğde bu sefer de final etaplara ev sahipliği yaparak isminden söz ettirmeye devam edecek.

Müsabakalar kapsamında,17-19 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olanÇeyrek final etabında Niğde’de 16 takım sahne alacak. 24-26 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Yarı Final etap grubunda ise yine 16 takım kıyasıya mücadele edecek. Şampiyon ise Niğde’de belli olacak. 03-05 Mart tarihlerinde oynanacak Final etabına kalan 8 takım ise Niğde’de mücadele ederek kupanın sahibi olmak için kıyasıya mücadele verecek.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Sporun dostluk, centilmenlik, saygı ve kardeşlik olduğuna inanarak müsabakalara katılan bütün takımlarımıza başarılar diliyorum, bu maçların şehrimizde düzenlenmesinde emeği geçenleri kutluyorum. Halkımıza güzel maçların olacağı bir voleybol şöleni izlettireceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.