DOLAR 32,5788
EURO 35,0430
ALTIN 2.459,26
BIST 9.830,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 25°C
Az Bulutlu
Niğde
25°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Hemşehrimiz Ferit Şahenk’ten rekor bağış

Hemşehrimiz Ferit Şahenk’ten rekor bağış
16.02.2023
555
A+
A-

Depremin ardından çeşitli kurum kuruluş ve STK’larca yardım kampanyası düzenlendi. Kampanyaların ardından yapılan dün akşam saatlerinde tüm televizyon ekranlarından yayınlanan Türkiye Tek Yürek kampanyası damga vurdu. Yaklaşık 115 milyar lira bağışın toplandığı yardım kampanyasına bir çok iş insanı yüklü miktarda bağış yaparken, Niğdeli Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk de rekor bağışta bulundu.

Doğuş Holding adına toplam 1 milyar lira bağış yaptı

Ferit Şahenk yaptığı konuşmasında; “Depremin ilk gününden bu yana afet bölgesindeyiz. Acil ihtiyaçların yanında uzun vadeli planlamalarımız da devam etmekte. Bizler 1 milyar bütçe ayırdık, bu gece için eşit şekilde bölünmek üzere 500 milyon lira AFAD ve Kızılay’a bağışlıyoruz” dedi. Şahenk, dün gece düzenlenen kampanya için 500 milyon lira yardım yaptığını açıkladı. Ayrıca 500 milyon lirayı da çeşitli projelerle kullanacaklarını açıkladı.

Şahenk ailesine sonsuz teşekkür

Hayırseverliklerini atalarından miras alan hayırsever hemşehrimiz Merhum Ayhan Şahenki’n veliahtları tarafından depremzedelere rekor bağışta bulunuldu.
Depremin ardından depremzedelere kucak açan Merhum Ayhan Şahenk’in kurucusu olduğu Doğuş Grubun çalışanları depremin birinci gününden itibaren üç bin kişilik yemekhane mutfağı kurarak sıcak yemek hizmeti verdi.
51 Haber olarak, “Merhum Ayhan Şahenk’in kurucusu olduğu Doğuş Grubun çalışanlarına sonsuz teşekkür eder, hemşehrimiz merhum Ayhan Şahenk’in veliahtları oğlu Faik Ferit Şahenk, kızı Filiz Şahenk ve tüm Şahenk ailesinden Allah razı olsun Niğdemiz adına bir kez daha gurur duyduk. Allah bu acıları bir daha yaşatmasın Var olsun Türkiye Cumhuriyeti…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.