DOLAR 32,5633
EURO 34,9936
ALTIN 2.449,25
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Başkan Özdemir Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor

Başkan Özdemir Depremzedeleri Yalnız Bırakmıyor
27.02.2023
165
A+
A-

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; ilimize gelen depremzedelerle yakından ilgileniyor.Hafta sonu Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi kampüsünde bulunan yurtlarda kalan depremzedeleri ziyaret eden Başkan Özdemir, bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti.Depremden etkilenen çocuklarlayakından ilgilendi, burada depremzede çocuklarla çeşitli aktivitelerde bulundu.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN OYUN GRUBU KURULDU

Niğde Belediyesi afet sonrası çocukların yaşayabileceği travmaları en aza indirmek ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyladepremzedelerin kaldığı yurdun bahçesine çocuklara yönelik oyun grubu kurdu. Bu kapsamda, çocuklara patlamış mısır ve pamuklu şeker ikram edildi.Başkan Özdemir’in çocuklarla birebir ilgilendiği bu anlamlı çalışmayla, çocukların hem eğlenceli vakit geçirmesi hem de depremin yol açabileceği travmaların en aza indirilmesi hedefleniyor.

“Şehrimizde misafir ettiğimiz depremzedelerimizin her zaman yanındayız “diyen Başkan Özdemir; “Biz Niğdeliler olarak depremzedelerimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalışıyoruz.Misafirlerimiz başımızın tacıdır. Belediyemiz depremzedelerimizin emrindedir. Bugün de eşim Duygu Hanım ile birlikte ilimizde misafir ettiğimiz, yurtlarda kalan vatandaşlarımızla birlikteydik.Belediyemiz tarafından kurulan oyun alanlarında güzel vakit geçiren çocuklarımızın yüzünü güldürmeye çalıştık.Bir nebze olsun yaraları sarmak için yavrularımızın güler yüzlerinin, pamuk şekerlerin, oyun alanlarının ve muhabbetin bol olduğu bir gün geçirdik.Biriz, beraberiz, birlikte Türkiye’yiz inşallah. “ifadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.