DOLAR 32,3393
EURO 35,1244
ALTIN 2.238,69
BIST 8.773,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 14°C
Az Bulutlu
Niğde
14°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 4°C
Cum 5°C
Cts 10°C

Aşçılık Örgün Öğretim Ön Lisans’a Akreditasyon Belgesi

Aşçılık Örgün Öğretim Ön Lisans’a Akreditasyon Belgesi
20.03.2023
156
A+
A-

Turizm Eğitimi Değerlendirme ve Akreditasyon Kurulu (TURAK) değerlendirmeleri sonucunda akredite olan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Aşçılık Örgün Öğretim Ön Lisans Programına düzenlenen törenle TURAK Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Celil Çakıcı tarafından Akreditasyon Belgesi verildi.
Törene Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu ile birlikte Rektör Yardımcısı ve Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Hamdi Doğan ile Aşçılık Bölümü akademisyenlerimiz ve okulun öğretim elemanları katıldılar.
Törende açıklamalarda bulunan Rektör Uslu, değerli çalışmalar ile Aşçılık Programımız için Akreditasyon Belgesi aldıklarını belirterek “Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinin tüm akademik birimleri akredite olacak şekilde çalışmalarını sürdürüyorlar. Bu birimlerimizin tamamında tam akreditasyon hakkı elde etmek üzere akademik ve fiziki anlamdaki geliştirmelerimiz aralıksız sürecektir.” dedi.
Rektör Uslu konuşmasının sonunda TURAK Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Celil Çakıcı’ya teşekkürlerini ifade etti.
Program günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.