DOLAR 32,3391
EURO 35,1222
ALTIN 2.236,22
BIST 8.731,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 14°C
Az Bulutlu
Niğde
14°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 4°C
Cum 5°C
Cts 10°C

Vali Aydoğdu Elbistan’ı Ayağa Kaldırıyor

Vali Aydoğdu Elbistan’ı Ayağa Kaldırıyor
22.03.2023
238
A+
A-

Vali Hamza Aydoğdu depremin meydana gelmesinden hemen sonra koordinatör vali olarak atandığı Elbistan ilçesinin en kısa zamanda deprem öncesindeki haline kavuşturulması için ekibiyle 7/24 esasıyla çalışmaları sürdürüyor.

VALİ AYDOĞDU KENDİSİ GİBİ SAMİMİ EKİBİYLE BİRLİKTE ELBİSTAN’I AYAĞA KALDIRIYOR!!!

6 Şubat günü Kahramanmaraş Elbistan ve Pazarcık merkezli aynı gün gerçekleşen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremlerin ardından 11 il felaketi yaşamıştı.

Felaketin hızla iyileştirilmesi ve yıkım olan şehirlerin bir an önce toparlanması için durmadan çalışan yetkililer Elbistan’ı yaşanabilir hale getirmeyi başardılar.

Bu çerçevede Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu ekibiyle birlikte depremin izlerinin silinmesi için canla başla çalışmalara devam ediyor.

Her çalışmayı yerinde incelemeye çalışan ekibiyle gecesini gündüzüne katan Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, yapılan konteyner çarşılarını da yerinde inceledi.

Hayatın normale dönmesi ve daha yaşanabilir bir Elbistan için çalışmalara devam eden Koordinatör Vali Hamza Aydoğdu birlik ve beraberliğin bu süreçte çok önemli olduğuna da değindi. Aydoğdu,” Depremi Elbistan’da yaşadık. Şimdi birlikte ayağa kalkıyoruz. ”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.