DOLAR 32,3363
EURO 35,1567
ALTIN 2.244,16
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 14°C
Az Bulutlu
Niğde
14°C
Az Bulutlu
Çar 6°C
Per 5°C
Cum 6°C
Cts 9°C

Niğde Cevahir Uzkurt’u bağrına basıyor

Niğde Cevahir Uzkurt’u bağrına basıyor
22.03.2023
434
A+
A-

Niğde, 14 Mayıs’ta yapılacak olan 28. dönem milletvekilliği seçimleri için AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Akademisyen, Bürokrat, Bilim İnsanı eski KOSGEB ve YÖK Başkan Vekili hemşerimiz Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’u bağrına bastı.

Aday adaylığının açıklamasının ardından Niğde’de vatandaşlar tarafından sevinçle karşılanan AK Parti milletvekili aday adayı Dr. Cevahir Uzkurt vatandaşlar tarafından büyük destek görüyor.

Ziyaret ettiği her yerde büyük coşku ve sevgi seliyle karşılaşan aday adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt ilçe, belde, kasaba ve köy ziyaretlerine devam ediyor.
Baba ocağı Çamardı ziyaretinin ardından Çifitlik ilçesine geçen Uzkurt, Çiftlikliler tarafından da tam not aldı. Belediye Başkanı Serkan Güzel’i ziyaret eden Uzkurt ayrıca Ak Parti İlçe Belde teşkilatlarıyla da buluştu. Belediye Başkanı Güzel’in ev sahipliğinde Ak Parti İlçe Başkanı Cevat Temur, Ak Parti Gençlik kolları Başkanı Muhammet Taş, Kadın Kolları Başkanı Hanife Gündoğdu, Azatlı Kasabası Belediye Başkanı Reşat Bolat, Bozkoy Belediye Başkanı Ömer Dalgıç, Belde Başkanları ve vatandaşlarla buluşan Prof. Dr. Cevahir Uzkurt kendisine gösterilen ilgiden dolayı zaman zaman duygulu anlar yaşadı. Kendisine gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür eden aday adayı Uzkurt, bir süre Bozköy Beldesi’nde kurulan pazar yerindeki vatandaşlarla da sohbet etti.

Yaptığı ziyaretlerde hem vatandaşlarla sohbet eden hemde hedeflerinden ve Niğde için yapacağı projelerden bahseden Uzkurt, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden seçerek onun önderliğinde Türkiye Yüzyılı’nı en güzel şekilde inşa edeceklerini belirtti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.