DOLAR 32,4714
EURO 34,5590
ALTIN 2.474,93
BIST 9.529,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 22°C
Cum 19°C
Cts 19°C

Deprem Şehidi Akademisyenin Adı Kütüphanede Yaşayacak

Deprem Şehidi Akademisyenin  Adı Kütüphanede Yaşayacak
03.04.2023
131
A+
A-

Kahramanmaraş merkezli deprem nedeniyle memleketi Hatay’da hayatını kaybeden Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Uygulamalı İngilizce Çevirmenlik Programı öğretim elemanı merhum Öğr. Gör. Ali Ölmez’in adı meslek yüksekokulunda yeni faaliyete giren kütüphaneye verildi.
Konuyla ilgili alınan Senato kararında, merhum Öğr. Gör. Ali Ölmez’in Yabancı Diller ve Kültürler Bölüm Başkanı ve öğretim görevlisi olarak görev yaptığı süre içerisinde meslek yüksekokuluna yapmış olduğu katkı ve desteklerinden dolayı Üniversite personeli ve öğrencileri tarafından hatırlanarak isminin yaşatılması amacıyla Niğde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu A Blok’ta yer alan 220 numaralı çalışma odasına adının verilmesine oy birliğiyle karar verildiği belirtildi. “Öğr. Gör. Ali Ölmez Kütüphanesi” adını alan çalışma odası, Türk Kızılay Niğde Şubesinin desteğiyle kütüphane olarak öğrencilere hizmet verecek.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, “Ülkemizi sarsan depremlerde birçok vatandaşımızı kaybettik. Bu kayıplarımız arasında akademisyen ve öğrencilerimiz de oldu. Bugün kıymetli bir akademik personelimizin adını yaşatmak için kütüphanemizi Türk Kızılay Niğde Şubesinin desteğiyle faaliyete geçirdik. İlerleyen dönemlerde kaybettiğimiz öğrencilerimizin adını yaşatmak için de başka çalışmalarımız olacak. Tüm milletimizin ve Üniversitemizin tekrardan başı sağ olsun. Allah ülkemize benzer acılar yaşatmasın.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.