DOLAR 32,3799
EURO 35,1599
ALTIN 2.323,52
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
18°C
Hafif Yağmurlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Horanta Yaşam Merkezi Sahura Kadar Açık

Horanta Yaşam Merkezi Sahura Kadar Açık
04.04.2023
147
A+
A-

Horanta Yaşam Merkezi Ramazan’da da vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor. Açıldığı günden bu zamana kadar halkın yoğun ilgisiyle karşılaşan Kayabaşı Horanta Yaşam Merkezi Ramazan ayı boyunca 13.00- 02.00 saatleri arası hizmete devam ediyor.

Vatandaşların İftar sonrası çay kahve keyfini yaşamak için tercih ettikleri “Horanta Yaşam Merkezi’ndekadın kooperatiflerinin ürettiği organik ürünler satılıyor.

GELİRİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNE GİDİYOR

“Bizim yapmış olduğumuz bütün hizmetler insan merkezli olup yaşadığımız şehre değer katmak amacındadır. Bu mekân bu şehrin insanlarına en güzel şekilde hizmet edecek ve yıllar boyunca güzel buluşmaların adresi olacaktır.” diyen Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir;  “ sahura kadar açık olan tesisimiz vatandaşlarımızın hizmetindedir, misafirlerimiz buranın sıcak ve soğuk içeceklerin bulunduğu pastane bölümünde kadın kooperatiflerimiz tarafından üretilen kurabiye, pasta ve tatlı çeşitlerine ulaşabiliyorlar, buradan elde edilen gelirler ise kadın kooperatiflerimizde görev alan ihtiyaç sahibi kadınlarımıza gidiyor. Yani bir taşla iki kuşu birden vurmuş oluyoruz, hem ihtiyaç sahibi kadınlarımız için bir gelir elde ediyoruz hem de vatandaşlarımıza nezih bir ortam sunuyoruz. Aynı zamanda aşağı kata kadınlarımız için açmış olduğumuz spor salonumuzda kadınlarımız gelip spor yapabiliyorlar. Tüm halkımızı bekliyoruz. “ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.