DOLAR 32,6007
EURO 34,8119
ALTIN 2.491,55
BIST 9.463,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 23°C

Şahenkler dünya devleri arasında!

Şahenkler dünya devleri arasında!
05.04.2023
506
A+
A-

Forbes dergisinin her yıl yayınladığı ‘Milyarderler Listesi’ne Türkiye’den 26 isim girdi.  Türk milyarderlerin içerisinde Doğuş Grubu’nun kurucusu merhum Ayhan Şahenk’in veliahtları oğlu Faik Ferit Şahenk ile kızı Filiz Şahenk’te yer aldı.

Şahenk kardeşler hemşerimiz merhum Ayhan Şahenk’ten teslim aldıkları Doğuş Grubu’nun çıtasını daha da yükselterek sadece Türkiye’de değil tüm dünyaya da örnek olmaya devam ediyorlar.

Forbes dergisinin 2023 yılının en zengin insanları listesi değişti. Forbes’in ‘Milyarderler Listesi’nde bu yıl Türkiye’den de 26 isim yer aldı.

Filiz Şahenk en zengin 10. Türk

Liste içerisinde Niğdeli hemşerilerimiz Filiz Şahenk en zengin 10. Türk oldu.
Doğuş Holding’in patronlarından Filiz Şahenk 2.3 milyar dolarlık servetiyle Türkiye’nin en zengin 10. iş insanı oldu. Filiz Şahenk dünya genelinde ise 1314. sırada yer aldı.

Ferit Şahenk en zengin 8. Türk

Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk, 3.5 milyar dolarlık şahsi servetiyle Türkiye’nin en zengin 8. kişisi oldu. Ferit Şahenk, dünya sıralamasında ise 1217. en zengin insan oldu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.