DOLAR 32,4438
EURO 34,7690
ALTIN 2.441,91
BIST 9.942,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 23°C
Az Bulutlu
Niğde
23°C
Az Bulutlu
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 20°C
Sal 19°C

Ak Parti vefa yemeğinde buluştu

Ak Parti vefa yemeğinde buluştu
17.04.2023
140
A+
A-

AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından, partinin kuruluşundan bu yana emeği geçenler için vefa yemeği düzenlendi. AK Parti Niğde İl Başkanlığı tarafından Grand Otel’de düzenlenen Vefa Yemeğinde yüzlerce partili bir araya geldi.

Vefa yemeğine milletvekili adayları, eski ve yeni belediye başkanları, il ilçe başkanları, il genel başkanları eski ve yeni meclis üyelerinin yanı sıra davetliler katıldı.

 AK Parti Niğde birinci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt’un yaptığı konuşma partililerler tarafından tamnot alırken Niğde’nin yıllardır özlemini duyduğu duayen bir bürokrat ihtiyacını Niğdelinin Cevahir Abisinin milletvekili olarak görecek olmaları sevinç yarattı.

Yemekte konuşan Ak Parti Niğde birinci sıra milletvekili adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt; “Bu kritik dönemde bizlere güvenerek ve inanarak Niğde’mizin milletvekilliği sorumluluğunu bizlere tevdi eden başta Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, her türlü desteğini esirgemeyen İl, İlçe, Kadın ve Gençlik teşkilatlarımıza şükranlarımı arz etmek istiyorum.

Geçmişte emeği geçenlere teşekkür

Bu davanın bugünlere gelmesinde emeği geçen, sayın milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il ve ilçe teşkilat başkanlarımıza ve üyelerine, partimize gönül vermiş ve emeği geçen herkese şükranlarımı arz ediyorum. Şahsım adına samimi bir şeyi ifade etmek isterim ki; bu görevin verildiği kişilerden birisi olarak haberi ilk aldığımda omuzlarıma büyük bir sorumluluğun yüklendiğini hissettim.

Bu sorumluluk ülkemin sorumluluğudur. Bu sorumluluk Niğde’mizin sorumluluğudur. Bu sorumluluk gelecek nesillerimize bırakacağımız güzel Türkiye’min sorumluluğudur. Umarım hem ülkemize hem Niğde’mize layıkıyla hizmet ederek sizlerin desteğiyle hep birlikte bu yükün altından kalkmayı Rabbim bizlere nasip eder.  Sizlerin içinden çıkmış Niğdeli bir kardeşiniz olarak şunu açık yüreklilikle ifade etmek isterim. Yıllardır, akademide ve bürokraside yurt içinde ve yurt dışında birçok görevler üstlendim, bu görevleri yaparken edindiğim tecrübe ve deneyimlerimi, bundan sonra da Niğde’mizin, sizlerin emrine seferber edeceğim. Niğde’mize tarımdan sanayiye, eğitimde spora kadar her alanda daha daha ileriye götürecek projeleri kazandırmak için canla başla çalışacağımı bilmenizi isterim.

Dün bürokrasi görevinde iken, Niğde Bor Enerji ihtisas endüstri bölgesinin kurulması, Teknoparkın açılması, Naskop gibi sanayi sitelerinin ve yeni OSB lerin temelinin atılması, Niğdemizin KOBİ lerinin ve girişimci gençlerimizin desteklenmesi, KOSGEB müdürlüğünün kurulması gibi birçok projeye katkı verdiğim gibi bundan sonra da sizlerle birlikte Niğdemiz için vizyoner projelerin hazırlanmasında ve hayata geçirilmesinde hep birlikte çalışacağız.

Sizler yanımızda olduğunuz sürece Allah ın izni ile gerçekleştiremeyeceğimiz hiçbir proje olmayacaktır. Sizlerin sorunlarıyla tek tek ilgilenip gerek burada gerekse Ankara da yapılması gereken ne varsa bütün tecrübe ve deneyimlerimle bu sorunları çözmek için çalışacak gayret göstereceğim

Bütün bunları gerçekleştirirken hiç şüphesiz,Niğdemizin kanaat önderleri, Sivil Toplum Örgütleri ve vatandaşlarımızın görüşlerini özelliklede Teşkilatlarımızın görüşlerini alarak, birlik ve beraberlik içerisinde, enaniyet ve kibirden uzak, tevazu ve ahlaki çerçevede, temiz ve dürüst siyaset anlayışıyla hareket edeceğiz ve davamızın, ülkemizin ve Niğde’mizin çıkarlarını her türlü kişisel çıkarlarımızın üzerinde tutarak, zamanı geldiğinde de biz de tıpkı bizden öncekiler gibi bizden sonraki dostlarımıza bu bayrağı alnımızın akıyla, gönül huzuruyla devredeceğiz.

Siyasetin itibarına, partimizin asaletine, milletimizin onuruna halel getirmeden, İlkesiz ve ölçüsüzlükten uzak durarak ve adaletle, doğrulukla, ahlakımızla, tevazumuzla ilke, prensip ve değerlerimizle bu seçimi kazanacağız inşallah. Kırarak dökerek değil, nezaket ve zerafetle, herkesi kucaklayarak siyaset yapacağız.

Şunun altını tekrar tekrar çizmek isterim ki,ben değil bizi merkeze almış ve ekip ruhuyla çalışan bir siyaset yapacağız. Bu davaya gönül vermiş, ancak yorulmuş bütün neferlerimizi, büyüklerimizi ve dostlarımızı aramıza katarak çalışacağız. Bu birlikteliği, sadece seçim döneminde değil, seçim sonrası da devam ettireceğiz.

Kişilerin ve çıkarların değil, ilke ve prensiplerin merkezde olduğu temiz siyaset anlayışını hakim kılıp, bizden sonra bayrağı devralacak gençlerimize de bu şekilde örnek bir siyaset sergileyeceğiz.

İyi niyetle, birlik ve beraberlik içerisinde bu ülkenin ve çocuklarımızın geleceğine, milli manevi, kültürel ve sosyal değerlerimize sahip çıkan bir dava anlayışından asla taviz vermeyeceğiz.

Sayın Cumhurbaşkanımızın yol arkadaşları ve bu davanın neferleri olarak bizler, başkaları gibi küçük hesapların, bireysel çıkarların, günübirlik davaların, haset ve kinin esir aldığı düşüncelerin insanı olmadık,olamayız.

Bizler, Allah için, memleket için, vatan için, bayrak için ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği ve bu ülkenin bekası için büyük resmi gören ve bunu doğru yorumlayan basiretli ve ferasetli bir siyaset anlayışına sahip olduk. Bundan sonra da, bu değerlere sahip çıkarak, kendi çıkarlarımızı bertaraf ederek,bize yaraşır asaletimizle ilke ve prensiplerimizle hareket edeceğiz. Doğru adımlarla yola devam edeceğiz.İnşallah seçimden başarıyla çıktığımızda,sizlerin emrine amade olarak az önce bahsettiğim gibi Niğde’mizinvizyonerbüyük projelerinin hazırlanmasında, hali hazırdaki projelerinin gerçekleştirilmesinde, yatırımların getirilmesinde, vatandaşlarımızın taleplerinin karşılanmasında elimizden geldiğince çalışarak, bize gösterilen teveccühü ve halkımızın bize güvenerek verdiği oyların hakkını vereceğiz. Yıllardır bürokrasi ve akademik birikim ve tecrübemi bu yolda sonuna kadar kullanacağımı buradan tekrar tekrar ifade etmek isterim.

Seçim süresi boyunca,siyasi rakiplerimize karşı asla, vakar duruşumuzu ve aslaetimizi kaybetmeyeceğiz, bize yakışan bir şekilde seçim kampanyası yürüteceğiz, onlara da örnek olacak ve bize karşı gıptayla bakacakları şekilde davranıp hareket edeceğiz. Halkımızdan her kesimin, genç yaşlı demedenkişisel ve yerel beklentilerine karşılık verecek şekilde dertlerini dinleyip çözüm önerilerimizi anlatacağız.

Tabii Niğdemize hizmet ederken bu sorumluluğu yerine getiriken, liderimiz, Cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız Sn Recep Tayyip Erdoğanın bize çizdiği yoldan, Büyük Türkiye ülküsünden ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimizden asla taviz vermeyeceğiz.

Gerek uluslararası Türkiye düşmanlarının, gerekse içerideki terör örgütlerinin ve muhalefetin ülkenin düşürülmesi pahasına, ülkemin geleceğiniz tehlikeye atmak için ortak noktada buluşanlara asla fırsat vermeyeceğiz.

Bugün, ülkeyi bölmek isteyen terör örgütü ve siyasi uzantıları ile ittifak yapanlarla ve terör örgütünün ülkemizi bölmeye yönelik isteklerini kurdukları ittifak ve kendi tabirleri ile Kumar masaları üzerinden gerçekleştirmeye çalışanlarla sonuna kadar mücadele edecek,onlara bu fırsatı vermeyeceğiz.

Birilerinin teröre nasıl yoldaşlık yaptıklarını ve teröristlerin onlar için nasıl oy topladıklarını halkımıza anlatacağız. 15 Temmuz Feto ihanetine rağmen, halen bu ülkenin kutsal değerlerini hiçe sayarak seccade üzerinde ayakkabısıylaPensilvanya’ya selam duranların gerçek yüzünü anlatacağız.

Cumhurbaşkanlığı hevesiyle bütün siyasi, milli ve dini hassasiyetini hiçe sayanlardan oluşmuş ve terörün gölgesi düşmüş bir masadan bu ülkeye asla fayda gelmeyeceğini anlatacağız.

Niğde’miz ve ülkemiz için bir çivi dahi çakmamış olanların daha şimdiden bırakın yeni yatırım yapmayı, ülkenin yatırımlarını durdurarak, yatırımları keserek ülkeyi teröristlere teslim ederek güçlü Türkiye’yi yine nasıl eski günlere götürme hayali peşinde koştuklarını anlatacağız.

Bütün bunlara karşı, canını veren ama vatanını vermeyen Kahramanlar şehri Niğde’nin, Ömer Halis Demirlerin şehri Niğde’nin, bunlara bugüne kadar geçit vermediğini ve bundan sonra da asla vermeyeceğini anlatacağız.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.