DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Paz 23°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

İFTAR HURMASI GAZZELİ MAZLUMLARA ATILAN KURŞUN OLMASIN!!!

06.03.2024
52
A+
A-

Büyüklerimiz cehennemin yollarının güllerle donatıldığını belirterek insanların günahlara girmelerinin İblis ve aveneleri tarafından nasıl masum ifadelerle başarıldığını belirtirler.!!!
Bunlar ”Adam ne yapsın ekmeğini kazanıyor” denilerek İçki ve dinimizin yasakladığı diğer maddeleri satan yerlerin mamullerini almak.
Dinimizde yeri olmayan Hıristiyanların dini bayramı Noel’in finali olan Yılbaşını kutlamak ve yine bu dinin bir papazının zinayı ”Sevgi/sevgili” sözü ile perdeleyerek teşvik eden günün kutlanması gibi dinimize ve dindaşlarımıza düşman olanların mallarını satın alarak daha çok dindaşımızı katledecekleri silahları ve bunların mühimmatını almalarını bunların mallarını alarak katkıda bulunmakta böyledir.!!!
HİKMET KARDEŞİMİN ÇAĞRISINA UYAN İFTARINI AÇARKEN GAZZELİLERİ ÖLDÜRECEK MERMİ GÖNDERMEZ!!
İmanı olan tüm Müslümanlar gibi Müslüman olmasalar da aklı izanı ve vicdanı olan dünyadaki yüz milyonlarca insanlar tarafından lanetlenen ve bir an önce bitirilmesi istenen 7 Ekim’den bu yana Gazze’de 30 binden fazla Filistinlinin öldürülerek 100 binden fazlasının ise yaralayarak, gıda ve sağlık ihtiyaçlarının girmesini de önleyerek insanların tedavi olamamak ve gıda alamamaktan da ölmesine sebep olunan soykırımı uygulayan Siyonist İsrail’in bu kirli savaşına “Dur” denilmesi için mallarını alarak bu katliama destek olunmamasını akli izanı ve vicdanı olan herkes tarafından isteniyor.
Bu konuda aklı izanı ve vicdanı olanlarla birlikte çocukluk ve mahalle arkadaşım, eskimez kardeşim duvar bir kapı komşum Hikmet Çekiç kardeşim bana attığı paylaşımı bu konudaki yazıma ilham verdi.
Hikmet kardeşim paylaşımında Ramazan öncesi katil Siyonist İsrail’in Gazze katliamını yaparken Türkiye başta olmak üzere birçok İslam ülkesi ile birlikte Müslüman olmayan ülkelerdeki Müslümanlarında İftar açılırken tercih edilen hurma sattığını belirterek Müslümanların Siyonistlerin katliamına gönüllü katkıda bulunmamaları için bunları boykot etmesi istenen bir görsel attı.
İSRAİL FİLİSTİNLİLERDEN ZORLA ALDIĞI HURMA BAHÇELERİNDEN YILLIK 340 MİLYON DOLARLIK İHRACAT YAPIYOR!!!
İnternette bulunan birçok kaynakta Siyonistlerin Filistinlilerden zorla aldığı topraklarda bulunan Hurma bahçelerinden hasat ını yaptığı hurmaları ”medcul (madjoul) Kudüs ve Hadiklaim Mehadrin, Jordan(Ürdün) River Dates,Galilee Export ,Carmel Agrexco ,AgriFood, Star Dates King Solomon(Kral Süleyman) ve MyJool” markalarıyla satılıyor.
İSRAİL İN GENETİĞİYLE OYNAMASIYLA İRİ GÖSTERİLEN HURMALARI YİYENLER SAĞLIĞINDANDA OLUYORLAR!!!
İsrail hurmalarıyla ilgili verilen bilgide bu ülke malı olanların doğal olmayıp hibrit ve genetiği değiştirilmiş tohum kullanıldığı, bu sebeple hurmaların daha iri olduğu yani genetiğiyle oynanarak Gedeolu hale getirilmeleri nedeniyle sağlıksız oldukları da belirtiliyor.
İFTARINIZI AÇACAĞINIZ İÇECEKLER VE YİYECEKLERDE GAZZELİLERE ATILAN KURŞUNUN PARASI OLMASIN!!!
Çeşitli kaynaklarda ismi verilen” HP, Starbucks, Puma, Mc Donals, Nestle, Hardee’s, Nike Lipton, Tide, Coca Cola,Pepsi Burger King, Tropicana, Schweppes, Tnuva, Strauss, Nesquik Nescafe, Tassimo, Lipton, Dilmah, Nestea Elite, Strauss, Walls, Ben & Jerry’s isimli dondurmalar, Carmel Agrexco, Agrexco markalı sebze ve meyveler, Fanta, Sprite), Pepsi Co (Pepsi, Lays, Doritos, Cheetos) ve enerji içeceği Burn,MC Donalds’da Siyonist İsrail mallarıdır.
Müslümanların Hakkın emri olan Farz orucu tutarak O Yüce rızaya kavuşmak isterken Hakkın ve insanlığın düşmanı olanların mallarını kullanarak boylarınca günaha girmemeleri.
Bu malların tüketimiyle de başta Gazzeli ler olmak üzere mazlum ve mağdurların katledilmelerine de ortak olmamaları dileğiyle tüm din kardeşlerimizin mübarek Ramazanda tutacakları oruçlarını Mevla’mızın kabul etmesi niyazıyla Ramazanların tebrik ediyorum.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

(*)İsrail malı hurmalarla ilgili bilgiyi” https://www.mepanews.com/ramazan-ayi-oncesinde-israil-hurmasina-dikkat-65218h.htm”dan aldım. Emeği geçenlerden Mevla’mız razı olsun. Ali Genç.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.