DOLAR 32,4652
EURO 34,8281
ALTIN 2.452,43
BIST 9.891,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 25°C
Az Bulutlu
Niğde
25°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 20°C

Başkan Tokgöz’den doğalgaz müjdesi

Başkan Tokgöz’den doğalgaz müjdesi
28.04.2023
166
A+
A-

Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz, Bahçeli Kasabası için hazırlanan doğalgaz projesinin onaylandığı ve yakın zamanda Bahçeli’ye gaz akışının verileceğini söyledi.

Bahçeli Belediye Başkanı Zafer Tokgöz, sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı paylaşımda; “Sevgili Bahçelili hemşerilerimiz, Doğalgaz projemiz onaylanmış ve kısmet olursa yakın zamanda da başlayacaktır. Şeker fabrikası içinden geçen doğalgaz ana hattına Belediyemiz tarafından tahsis edilen yere basınç düşürme istasyon yeri yapılmak suretiyle direk borudan doğalgaz sevkiyatı olacaktır. Doğalgaz çıkış hattı Kemerhisar Belediyesi ile birlikte olup, aynı hat üzerinden kullanılacaktır. Bu aşamada emeği geçen milletvekillerimiz Yavuz Ergün ve Selim Gültekin beylere, yanımızda duran herkese ve belediye personelimize beldemiz adına teşekkür ederim. Ayrıca biz olayın başından beri takibinde olduk. Niçin siz ilgilenmiyorsunuz diyenlere de imzalar atılmadan kesinlik kazanmadan paylaşım yapmak istemedik. Biz çok şükür şimdiye kadar yapılamayanları ve yapılamaz denenleri yaptık. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.