DOLAR 32,5210
EURO 34,9215
ALTIN 2.439,81
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 26°C
Az Bulutlu
Niğde
26°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 24°C
Paz 23°C
Pts 20°C

BUNLAR GÖKTEN ZEMBİLLE Mİ İNDİ?!!!

28.04.2023
246
A+
A-

Dinimizin en çok önem verdiği şey kul hakkıdır.!!!
Bu nedenle Mevla’mız kendisine şirk koşmamamız şartıyla dilediği tüm günahlarımızın kul hakkı dışında kalacağını af edebileceğini, girilen kulun hakkını ise ancak hakkın sahibi olanın af etmesi halinde kendisi tarafından da af edileceği üstüne basıla basıla belirtiliyor.
Bu yalın ve su götürmez Hak gerçeğine rağmen maalesef insanların gözlerini kör eden taassupla olmayan var gibi gösterilirken yapılan ise inkar edilerek kul hakkına giriliyor.
21 YILDA İNSAN HAKLARI VE İNANÇ İLE FİKİR HÜRRİYETİİYLE SİVİLLEŞME DEMOKRATİKLEŞME YOK SAYILIYOR!!!
Hükümetin cesaretle alıp aynı şekilde cesaretle uyguladığı kararların şimdilerde hatırlanmadığı o dönemle ilgili birkaç örnek vermekle yetineceğim.
Ekmeğini yedikleri milletin inancına cunta ile onların sözüm ona sivil uzantıları olan YÖK ,Yüksek Yargı, sözüm ona meslek odalarıyla STK’ların ve güdümlerindeki meydanında hayasız saldırılarla her bir santimetresi şehit ve gazi olan atalarımızın kanıyla sulanarak yurt haline getirilen vatanımızda insanlarımızın parya olarak görülmesi olabildiğince şiddetli şekilde devam ederken bunlara inat millet iradesiyle sandıkta bunların yok etmek istediğini iktidar yaptı.
Yazılanlar şimdilerde taassupla olmamış gibi sayılsa da o dönemde evinden okula giderken başını örten bir anaokulu
öğretmeninin sözü ona Türk milleti adına karar verdiklerini söyleyen bir mahkeme tarafından nüfusunun %99.5’i Müslüman olan ülkemizde çocuklarımıza kötü örnek olacağı gerekçesiyle işine son verilirken bin kişiyle yaşadığı cinsel fantezilerini kitaplaştıran bir başka anaokulu öğretmeni hakkında ise kişisel tercihi olduğu gerekçesiyle ceza verilmedi.
Üniversitelerdeki başörtüsü zulmü, meslek liselerinin katsayı adaletsizliği, dindarların ordudan atılması, polis ve memur yapılmalarının engellenmesi ise halen hafızalardaki bu uygulamaların hiçbiri şimdilerde var mı?
Bu hükümet bir şey yapmamış ise bu sivilleşme gökten zembille inenler tarafından mı gerçekleştirildi?!!!
HASTALARIN,ÖLENLERİN,BEBEKLERLE ANNELERİNİN HASTAHENELERDE REHİN ALINMASINDAN,BIÇAK PARASI ALMAYAN DOKTORUN AMELİYATA GİRMEMESİNDEN MİLLETİN KURTARILARAK TC NUMARASIYLA TÜRİYENİN İSTENEN İLİNİN ÜNİVERSİTELERDE DAHİL İSTENEN HASTANEYE GİDİLMESİ 21 YILLIK AK PARTİ İKTİDARININ ESERİDİR!
Ak parti iktidar olduğunda o zamanki Türkiye’sinde hastalığını tedavi ettirmesine rağmen sigortası olmayanlarla birlikte aynı şekilde olan tedavi olmak için geldiği hastanede ölenler ile doğum yapan kadınlar ile bebekleri tedavi ücreti alınıncaya veya senet alınmasına kadar hastanelerde rehin tutuluyordu.
Doktorlar bıçak parası almadan hatta ameliyathane kapısında pazarlık yapmadan hastasını ameliyata almıyordu.
Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki Ak Parti hükümetleri tarafından peyder pey alınıp uygulanan kararlarla bu olumsuzlukların tamamı tarih oldu.
Cebinde kimliği olan ülkemizin istenen vilayetin ve ilçesinin kamu hastaneleriyle, özel hastanelerinin yanında üniversite hastanelerinde de her türlü tedavisini yaptırabilmesi de gökten zembille inmedi
21 YILDA AKSARAY’A YAPILANLAR TÜRKİYENİN AYNASI!!!
Konya ,Ankara, Nevşehir ve Kırşehir arasındaki geliş ve gidişli tek şeritten buraların tamamıyla duble yollarla ulaşımın sağlanmasının yanında Ankara-Niğde Otobanının önemli bölümü Aksaray sınırları içinden geçiyor.
Nevşehir’in Gülşehir ilçesinin Tuzköy Beldesinde bulunan havalimanı ile Aksaray arası 68 km ile direkt bağlandı.
Aksaray’ın Ekecik ve Hasandağı grup köylerine ilkel artı dolgunun aksine kalkınmış ülkelerdeki eksi dolgu ile bu yolların bozulması ortadan kaldırıldı.
Eskil ilçemizde onlarca yayla yolu da dahil tüm köy yolları ile Aksaray ile Ortaköy arasındaki Yanyurt’tan başlayıp Çatin üstünden geçen ikinci yol ile de Kümbet ,Durasanlı ve Sarıkaraman Köylerinin Aksaray’a ulaşımları rahatlatıldı.
Ülkemizin illerinin tamamı ile birlikte öğrenci sayısı çeyrek yüz bine ulaşan Aksaray Üniversitesi kuruldu.
2002’de 74374 olan öğrenci sayısı 91745’e,okul sayısı 388’den 460’a,derslik sayısı 2876’dan 4607’ye,öğretmen sayısı 3718’den 6682’ye yükseldi.
Çitli eğitim tarih olurken sınıflarda okuyan öğrenci mevcudu 27’lerden 17’ye indirildi.
Sağlıkta Fetö kalkışması ile pandemiye rağmen ilçelerimizin tamamı devlet hastanelerine kavuşurken, araştırma hastanesi haftalık 7000 hastaya hizmet verir hale geldi.
Tıp fakültesi ile diş hekimliği fakülteleri kuruldu.
Milletvekili Cengiz Aydoğdu’nun perşembe günü yapılan Ak Parti dönemi hizmetlerinin tanıtıldığı toplantıda verdiği müjde ile yakın zamanda araştırma hastanesinin dışında ayrıca da yer arama çalışmaları süren 400 yataklı bir şehir hastanesi ile yaşanan sıkıntılar milimize edilecek.
Ak Parti iktidar olduğunda 500 civarında çalışanın olduğu OSB’de 30 misli artışla sayı 15000’e çıktı. Eskil, Sultanhanı ve Ortaköy OSB’leri ve mevcut OSB’de yapımı devam eden fabrikalarla çalışan sayısı ortalama %50’ye ulaşacak.
Tüm taassup ve kul hakkı bilmezliğe rağmen yapılanların binde birini verdiğim bu gerçekleşen yasal ve anayasal iyileştirmelerin yanında binde birini verdiğim hizmetlerinde gökten zembille inerek gelmedikleri, yapılanların yeni yapılacakların teminatı olduğu gerçeğinin de unutulmaması dileğiyle.
Cumamız mübarek olsun.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.