DOLAR 32,5782
EURO 34,9928
ALTIN 2.455,79
BIST 9.768,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 25°C
Az Bulutlu
Niğde
25°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 20°C

NÖHÜ’de iş birliği protokolü

NÖHÜ’de iş birliği protokolü
05.05.2023
121
A+
A-

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Eğitim ve Öğretim, Sosyal ve Kültürel Faaliyetler” hakkında iş birliği protokolü imzalandı.
Niğde Valiliğinde gerçekleşen imza törenine Niğde Valisi Mustafa Koç, Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu, Niğde İl Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Yaşar ve Ayhan Şahenk Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Şekeroğlu katıldı.
İmzalanan protokol ile Ömer Halisdemir Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarımsal Uygulama ve Araştırma Merkezi ve Niğde İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında öğrencilerin bilgi ve beceri kazanmalarını sağlamak, moral ve motivasyon ile verimliliklerinin artırılması için gerekli olan; eğitim, öğretim, sosyal ve kültürel faaliyetlerin ilgili mevzuat kapsamında, iş birliği içerisinde düzenlenmesini sağlamak amaçlanıyor. Protokole iki kurum adına imzalar atan Niğde Valisi Mustafa Koç ve Rektör Prof. Dr. Hasan Uslu yaptıkları açıklamada protokolün her iki taraf için de hayırlı olması temennisinde bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.