DOLAR 32,5995
EURO 34,7919
ALTIN 2.496,49
BIST 9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 20°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
20°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 25°C
Sal 27°C

Cevahir Uzrkurt’an ‘Niğde’ye Mega Proje Müjdesi’

Cevahir Uzrkurt’an ‘Niğde’ye Mega Proje Müjdesi’
10.05.2023
124
A+
A-

Niğde merkeze bağlı Konakla beldesi ile Hüyük mevkisi arasında 501 hektar alanda kurulumuna başlanan ve altyapı ihalesi gerçekleştirildikten sonra ilk kazma vurulan Niğde 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde tanıtım toplantısına katılan AK Parti Niğde Milletvekili adayı Prof. Dr. Cevahir Uzkurt, “Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Önceki Bakanımız, Şuan Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin katılımlarıyla ilk kazmasını vurduğumuz 145 parsellik 2. Organize Sanayi Bölgemizi yerinde inceledik. Niğdemize hayırlı olsun” dedi.

 

AK Parti Niğde Milletvekili Adayı Prof. Cevahir Uzrkurt ise yakın zamanda Niğde ve Türkiye için önemli bir müjdenin daha verileceğini açıkladı.

Uzkurt, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Niğde sınırları içinde en az birkaç tane organize sanayi bölgesi ve teknoloji geliştirme bölgelerinin olacağı, sadece Niğde’nin değil bölgenin ve Türkiye’nin mega projesini sizlerle paylaşacağız” diye konuştu.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.