DOLAR 32,4325
EURO 34,8475
ALTIN 2.428,49
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 16°C
Cum 18°C

Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor

Altyapı Çalışmaları Devam Ediyor
15.06.2023
155
A+
A-

Niğde BelediyesiSu ve Kanalizasyon İşyeri Müdürlüğü ekiplerialtyapıya yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürürken kentin dört bir yanında çalışmalarına devam ediyor. Bu minvalde şehrin en işlek noktalarından birisi olan Saygı Sokak’ta yağmur suyu hattı çalışmaları devam ediyor.

Çalışmalar kapsamında yaklaşık 800 metre 400’lük Koruge boru ile ana kollektör hattı yapılacak olup, gerekli olan yerlere yağmur suyu ızgaraları yapılarak yolda su birikmelerinin önüne geçilecek,Proje ile yağmur sularının yola birikmesi engellenecek ve oluşabilecek olan taşkınların önüne geçilmiş olacaktır. Altyapı çalışmaları bittiğinde ise hemen üstyapı çalışmalarına geçilecektir.

Konu ili ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Bizim çalışmalarımızdaki ana felsefemiz uzun yıllar kullanılacak bir hizmeti ortaya koymaktır. Bizce altyapı hizmetleri üstyapı hizmetlerinin olmazsa olmazıdır. Ekiplerimiz bir bölgeye girdikleri vakit orada en ince ayrıntıları ile çalışmalarını gerçekleştirirler. İnşallah şehrimizin her noktasında bu çalışmalarımız devam edecek. “İfadelerini kullandı.

BÜTÜN AMACIMIZ DAHA SAĞLIKLI HİZMET SUNMAKTIR

Çalışmalarla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Su ve KanalizasyonMüdürlüğümüz tarafından ihtiyaç duyulan noktalarda yağmur suyu hatları, kanalizasyon hatları ve içme suyu hatları yapılıyor. Aynı zamanda mazgal yapımı ve rögar yükseltme işlemlerimiz devam ediyor. Şehrimizin birçok yerinde hatlarımızı yenilemek adına çalışmalar yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu minvalde şehrin en işlek noktalarından birisi olan Saygı Sokak’ta yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Buradaki altyapı çalışmaları tamamlandığında ise ekiplerimiz hemen üstyapı çalışmalarına geçecektir. Bütün amacımız halkımıza daha sağlıklı bir hizmet sunmaktır. “İfadelerini kullandı.

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.