DOLAR 32,5111
EURO 34,9079
ALTIN 2.434,99
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Az Bulutlu
Niğde
22°C
Az Bulutlu
Pts 21°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 17°C

İzmir Niğdeliler Derneği’nde nöbet değişimi

İzmir Niğdeliler Derneği’nde nöbet değişimi
21.06.2023
275
A+
A-

Egenin İncisi, İzmir Niğdeliler  Yardımlaşma ve Kültür Derneği genel kurul toplantısı sonunda yeni başkan Tülay Ermin oldu.

Dernek Merkezi’nde yapılan genel kurul toplantısında seçime tek liste ile gidildi.  Yıllardır dernek yönetimde aktif olarak görev yapan Tülay Ermin oy birliyle görevi eski başkan Av. Yılmaz Gönen’den devraldı.

Üyelerin oy birliği ile başkanlığı seçilen Tülay Ermin, emekleri için Av. Yılmaz Gönen’e teşekkür ederek, güzel projeler, etkinlikler ve her türlü faaliyetlerle derneği daha ileri götürmek için çalışacaklarını, bu konuda yönetimde görev alan almayan bütün üyelerden katkı beklediğini dile getirdi.

Her ay düzenli şekilde dernek merkezinde faaliyetlere devam edeceklerini belirten Başkan Ermin, 50 yıllık geçmişi olan bir derneğin hiç kimseyle hiçbir kuruluşla bağlantısının bulunmadığını ifade ederek, dimdik ayaktayız, çalışıyoruz” dedi.

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

Tülay Ermin

Yılmaz Gönen

Ramazan Kılıç

Burhan Tülgün

Raşit Mamak

Ömer Faruk Güven

Sefa Kelekçi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.