NİĞDE SON DAKİKA
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE ‘AKADEMİSYEN, DR. ÖĞRETİM GÖREVLİSİ’ BAŞHEKİM
BELÇİKA’DA TÜRK ASILLI GAZETECİ KADİR DURAN FEDERAL MİLLETVEKİLİ ADAYI OLDU
NİĞDE ÖMERHALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ İLK KEZ THE ASYA ÜNİVERSİTE SIRALAMASINA GİRDİ
NİĞDE ÖMERHALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ ÖĞRENCİLERİ BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİLER
1 MAYIS İDEOLOJİLERİN ÇARPIŞMA GÜNÜ DEĞİL! BAHAR VE EMEKÇİLERİN KARDEŞLİK BAYRAMIDIR!
NİĞDE ÖMER HALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNDE BAŞHEKİMLİK DEVİR TESLİM TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ.
NİĞDE VALİSİ CAHİT ÇELİK’TEN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI
NİĞDE BELEDİYE BAŞKANI EMRAH ÖZDEMİR “A TAKIMINI” BELİRLEDİ
NİĞDE ÖMERHALİSDEMİR ÜNİVERSİTESİNDE ‘‘BİYOTEKNOLOJİ YÜZYILINA DNA İLE BİR BAŞLANGIÇ’’ SÖYLEŞİSİ
BELEDİYECİLİKTE TEKNOLOJİK ATAK
ERDEMLERİMİZLE VARIZ (ERVA) SPOR OKULLARI
SANAYİ VE TURİZMİN DUAYENİNE SİYASET VE MEDYA DUAYENLERİNDEN VEFA!!!
12 AYIN TAMAMINDA ORUÇ TUTMA SEVABINA KAVUŞTURACAK İBADET “ŞEVVAL”
BAŞKAN ÖZDEMİR, YEREL YÖNETİMLER BAŞKAN YARDIMCILARINI AĞIRLADI
NİĞDE DAMIZLIK BİRLİĞİ’NİN SİLAJ BALYALARI TAHRİP EDİLDİ
YÖK NÖHÜ’DE “BİLGİSAYAR VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ FAKÜLTESİ” KURULMASINI UYGUN BULDU
NÖHÜ’YE TÜBİTAK 1001 “CUMHURİYETİMİZİN 100. YILI ÖZEL ÇAĞRISI” PROJE DESTEĞİ
GERÇEK MİLLİ EGEMENLİK MİLLET İRADESİNİ PARTİ GENEL BAŞKANLARINDAN ALINMASINDA!!!
VALİ CAHİT ÇELİK’TEN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI
KUMBUZOĞLU BİLSEYDİ?
DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 18°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
18°C
Hafif Yağmurlu
Cts 11°C
Paz 13°C
Pts 16°C
Sal 20°C

Niğde’de Off-Road Rüzgarı Esti

Niğde’de Off-Road Rüzgarı Esti
10.07.2023
96
A+
A-

Niğde Belediyesi ve NİĞDOFF’un birlikte gerçekleştirdiği yarışma ve gösteriler için Türkiye’nin dört bir yanından yüzlerce off-road tutkunu Niğde’ye geldi.

Niğde Belediyesi ve Niğde Off-Road Kulübü tarafından bu yıl 4’üncüsü düzenlenen etkinlik, off-road tutkunlarının heyecanla beklediği zorlu parkurlara sahne oldu. Şehirde düzenlenen off-road araba yarışları, adrenalin dolu anlara sahne oldu. Yarışmaya katılan birçok sporcu, Niğde Evlerinin engebeli ve zorlu arazisinde mücadele ettiler.

Etkinlikler 8 Temmuz Cumartesi günü saat 20.00’de kamp ateşinin yanmasıyla başlayıp, 9 Temmuz Pazar günü saat 17.00’de ödül töreni ile son buldu.

Etkinlikler kapsamında 8 Temmuz Cumartesi günü Saat 20.00’de Ekrem Özüak ve ekibi büyük kamp ateşi eşliğinde bir konser verdiler.

Yarışmalar ise 9 Temmuz pazar günü Niğde Evleri yanındaki yarış pistinde gerçekleştirildi. Off-road tutkunları Niğde Evleri’nde bulunan NİĞDOFF pist alanında saat 10.00 ile 17.00 arasında 2 kilometre uzunluğundaki çamur, rampa, çukur ve virajlı yolda dereceye girebilmek için kıyasıya bir mücadeleye girdiler.

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Off-road yarışlarına büyük destek verdiklerini söyleyerek, etkinliğin ilimizin tanıtım yüzlerinden biri olduğunu ifade etti.  Başkan Özdemir, yarışların Niğde’nin tanıtımına önemli katkı sağlayacağını belirterek, şehrin doğal güzelliklerini ve potansiyelini tüm dünyaya tanıtacaklarını söyledi.

Festival Havasında Geçti

Yarışlar, bir festival havasında gerçekleşti. Festival alanında konserler, yarışmalar ve çeşitli etkinlikler düzenlendi. Ayrıca, festival ateşi yakılarak yıllardır süre gelen gelenek sürdürüldü. Katılımcılar, yarışlar öncesinde coşkuyla ateşi yakarak vatandaşlarla heyecanlarını paylaştılar.

Yarışmacılar Ödüllendirildi

Yarışlar sonunda dereceye giren sporcular, ödüllendirildi. Niğde Belediye Başkanı, şampiyon sporcuları tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Ödül töreninde sporcuların heyecanı ve mutluluğu gözlerden kaçmadı.

Off-road yarışlarına katılanlar arasında yerel halkın büyük bir ilgisi vardı. Şehir dışından gelen ziyaretçiler de yarışlara büyük ilgi gösterdi.

 

Unutulmaz Anlar Bıraktı

Niğde’de düzenlenen off-road araba yarışları, şehrin doğal güzelliklerini ve off-road potansiyelini ön plana çıkardı. Festival atmosferinde gerçekleşen yarışlar, katılımcılar ve izleyiciler arasında unutulmaz anılar bıraktı. Niğde Belediyenin destekleri ile düzenlenen etkinlik, şehrin tanıtımına önemli katkı sağladı ve off-road tutkunlarını bir araya getirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.