DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 20°C

Başkan Özdemir’den 15 Temmuz mesajı

Başkan Özdemir’den 15 Temmuz mesajı
11.07.2023
172
A+
A-

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

“15 Temmuz direnişi, asırlar boyu unutulmayacak bir destandır.  “diyen Başkan Özdemir mesajında;  “15 Temmuz 2016 tarihinde de milletimiz, ülkemizin geleceğine yöneltilen hain kalkışma karşısında, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısıyla büyük bir kahramanlık örneği sergileyerek hain darbe girişimine karşı durmuş; canı pahasına, devletine, demokrasisine, geleceğine ve egemenliğine sahip çıkmıştır.

15 Temmuz 2016 tarihinde gerçekleştirilmek istenen hain darbe girişimi, Türkiye Cumhuriyeti’nin demokratik değerlerine, milli iradeye ve milletimizin özgür iradesine yapılmış bir saldırıdır. Ancak, milletimizin feraseti, cesareti ve vatan sevgisi sayesinde bu hain kalkışma başarısızlıkla sonuçlanmıştır.

Şehitlerimizin kanlarıyla sulanan bu topraklarda, demokrasimize ve milli birliğimize kast eden her türlü girişim başarısız olmaya mahkumdur. Bu hain kalkışma, birlik ve beraberliğimize yapılan bir saldırı olarak tarihin kara defterine yazılmıştır. Şu hiçbir zaman unutulmamalıdır ki, bir milletin birliğine, kardeşliğine ve özgürlüğüne kast eden hiçbir güç, asla başarılı olamayacaktır ve olmamıştır.  Bugün, 15 Temmuz’u anmak ve demokrasimize olan inancımızı pekiştirmek için yeniden bir araya gelme günüdür. Bu vesileyle, demokrasimizin kazanımlarını korumak, milli birlik ve beraberliğimizi güçlendirmek, ülkemizi daha da ileriye taşımak için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesileyle, vatanımız için canlarını feda eden şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimize sağlık ve mutluluklar diliyorum. Milletimizin birlik ve beraberliği ile, Türkiye Cumhuriyeti’nin aydınlık geleceğini inşa etmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.

 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.