DOLAR 32,3880
EURO 34,7806
ALTIN 2.435,61
BIST 9.994,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 19°C
Çar 21°C
Per 16°C
Cum 18°C

Gazeteci İsmet Ünver’den NÖHÜ’ye kutlama

Gazeteci İsmet Ünver’den NÖHÜ’ye kutlama
11.07.2023
233
A+
A-

Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Niğde İl Temsilcisi, Bor’da Sabah Gazetesi ve 51 Haber Gazetesi Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi İsmet Ünver, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin (NÖHÜ) kuruluşunun  31. yıldönümünü kutladı.

Yaklaşık bin 700 personel, 25 bini aşkın öğrencisi bulunan ve bünyesinde 14 fakülte, dört enstitü, bir devlet konservatuarı, bir yüksekokul, altı meslek yüksekokulu, 14 araştırma merkeziyle eğitim ve bilim yuvası olan Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi 31’inci yılını kutluyor.

11.07.1992 tarihinde kurulan ve üniversitenin kuruluş aşamasında büyük emek ve özveri sergileyen Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği (TİGAD) Niğde İl Temsilcisi, Bor’da Sabah Gazetesi ve 51 Haber Gazetesi Kurucusu ve İmtiyaz Sahibi İsmet Ünver, NÖHÜ’nün 31. Kuruluş Yıldönümünü kutladı.

Deneyimli Gazeteci İsmet Ünver, 11 Temmuz 1992 yılında kurulan ilimizin göz bebeği olan üniversitemizin başarı ve gelişim öyküleri ile dolu 31 yılı geride kaldı. Başta Sayın Rektörümüz Prof.Dr Hasan Uslu hocamız olmak üzere üniversitemizin değerli akademisyenleri, çalışanları ve öğrencilerini, kutluyor başarılarının devamını diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.