DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 21°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 18°C

Niğde Belediyesi Modern Ekmek Fabrikası Ürün Yelpazesini Genişletti

Niğde Belediyesi Modern Ekmek Fabrikası Ürün Yelpazesini Genişletti
17.07.2023
167
A+
A-

Niğde Belediyesi Modern Ekmek Fabrikası ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Açıldığı günden bu zamana halkın teveccühünü kazanan fabrikada; roll ekmek, simit, çavdar ekmeği, kepekli roll ekmeği, tam buğday ekmeği üretimine başlandı. Niğde Belediyesinin ekmek satış büfelerinde satışı gerçekleştirilen bu ürünlerin fiyatı ise roll ekmek 1 lira, simit 5 lira, çavdar ekmeği 5 lira, kepekli roll ekmeği 1 lira, tam buğday ekmeği 5 lira olarak belirlendi.

 

HALKIMIZA DAHA SAĞLIKLI VE ÇEŞİTLİ SEÇENEKLER SUNMAYI HEDEFLİYORUZ

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada; ” Ekmek fabrikamızda ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyoruz. Fabrikamız, açıldığı günden bu zamana kadar halkımızın büyük ilgisini çekmeyi başardı. Şimdi de vatandaşlarımıza daha güzel hizmet vermek için roll ekmek, simit, çavdar ekmeği, kepekli roll ekmeği ve tam buğday ekmeğinin üretimine başladık. Ekmek fabrikamızın ürün yelpazesini genişleterek, halkımıza daha sağlıklı ve çeşitli seçenekler sunmayı hedefliyoruz. Roll ekmek, simit, çavdar ekmeği, kepekli roll ekmeği ve tam buğday ekmeği gibi ürünlerle hem damak zevkine hitap ediyoruz hem de sağlıklı beslenmeyi destekliyoruz.” Dedi.

Bu yeni ürünlerin halk tarafından da olumlu karşılandığını belirten Başkan Özdemir; “Halkımızın beğenisini kazanmak ve sağlıklı bir yaşamı desteklemek bizim için önemli. Bu nedenle ürün yelpazemizi sürekli geliştirmeye devam edeceğiz.” Şeklinde konuştu.

 

ÜRÜNLER HİJYENİK VE KALİTELİ BİR ORTAMDA ÜRETİLEREK HALKA SUNULUYOR

“Modern ekmek fabrikasının ürettiği bu ekmekler, hijyenik ve kaliteli bir ortamda üretilerek halka sunuluyor.” Diyen Başkan Özdemir; “ Fabrikamızda kullanılan malzemelerin tamamı doğal ve sağlıklı ürünlerden oluşuyor. Halkımızın teveccühünü kazanan ekmek fabrikası projemiz, Belediyemizin sağlıklı ve ekonomik beslenmeyi desteklemek amacıyla yaptığı önemli bir çalışmadır. Bu projemiz, halk sağlığını koruma ve geliştirme açısından büyük önem taşımaktadır. Belediyemiz vatandaşlarımızın sağlıklı beslenme ihtiyacını karşılamak için ekmek fabrikasının ürün yelpazesini sürekli olarak genişletmeye devam edecektir. Bu sayede, Niğde halkı hem lezzetli hem de sağlıklı ekmeklere kolayca ulaşacaktır.” Dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.