DOLAR 32,5246
EURO 34,7847
ALTIN 2.440,94
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 22°C
Çar 20°C

DAĞ DOĞA DONDURMA FESTİVALİ MUHTEŞEM GEÇTİ

DAĞ DOĞA DONDURMA FESTİVALİ MUHTEŞEM GEÇTİ
24.07.2023
338
A+
A-

Niğde Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Dağ Doğa Dondurma festivali büyük beğeni aldı. Yerel esnafın kurduğu stantlar tam bir şenlik havası yaşatırken, etkinlik kapsamında cuma akşamı Mustafa Ceceli sahne aldı. Vatandaşların yoğun katılım gösterdiği konser coşkulu bir atmosfere sahne oldu. Cumartesi akşamı ise Manuş Baba sahne aldı. Sevilen şarkılarını söyleyen sanatçı büyük beğeni aldı. Yediden yetmişe her kesimin katıldığı etkinlikler Niğde’nin muhteşem lezzetlerini tanıtırken, eğlence dolu iki günü vatandaşlara yaşattı.

 

FESTİVAL VATANDAŞLAR TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

Festival alanına akın eden ziyaretçiler, şehrin yerel tatlarını keşfetme fırsatı bulurken birbirinden lezzetli dondurmaları da tatma şansını yakaladılar.

Festivalin açılışını gerçekleştiren Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; Niğde’yi her anlamda tanıtmak için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Niğde’nin güzelliklerini bir araya getiren festivalin, şehrin turizm potansiyelini artıracağına inandığını ifade etti.

Festival boyunca gerçekleşen etkinlikler arasında konserler ve çeşitli gösteriler yer aldı. Ayrıca, yöresel ürünlerin sergilendiği stantlar da büyük ilgi gördü.

 

NİĞDE’Yİ TÜM DÜNYAYA TANITACAĞIZ

Dağ Doğa Dondurma Festivali, katılanlara unutulmaz bir deneyim sundu. Başkan Emrah Özdemir; bu güzel şehri ve bu şehrin değerlerini tüm dünyaya tanıtacağız diyerek tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

ÇAMARDI PROGRAMI İPTAL EDİLDİ

Çamardı Belediye Başkanı Yavuz Soylu’nun babasının vefatından dolayı festivalin Çamardı ayağı ileri bir tarihe ertelendi. Bundan dolayı pazar günü akşamı Çamardı Hükümet Konağı önünde yapılacak olan Orhan Hakalmaz konseri ve diğer etkinlikler iptal edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.