DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 18°C

Niğde Belediyesi’nden Gebere Barajı Mesire Alanına Servis

Niğde Belediyesi’nden Gebere Barajı Mesire Alanına Servis
24.07.2023
204
A+
A-

Niğde Belediyesi tarafından Gebere Barajı Mesire Alanına hafta sonları servis kaldırılıyor. Cumartesi ve pazar günleri belediye binasının önünden kalkacak olan servislerin kalkış saatleri ise 9.30, 10.30, 11.30, 12.30, 13.30, 14.30, 15.30, 16.30, 17.30, 18.30 ve 19.30. olarak belirlendi.

Servisler, belediye binası önünden kalkacak ve Gebere Barajı Mesire Alanına kadar direkt olarak gidecek. Böylece, vatandaşlar araçlarını kullanma zorunluluğu olmadan doğa ile iç içe bir gün geçirebilecekler.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Gebere Barajı Mesire Alanına hafta sonları servis hizmeti sunacak olan belediyemiz, vatandaşlarımızın rahat ve keyifli bir şekilde bu güzel doğa alanını ziyaret etmelerini amaçlıyor. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda başlattığımız bu hizmetin ücretini ise oldukça uygun tuttuk. Kişi başı bilet fiyatını 10 TL olarak belirledik. Bu fiyatla vatandaşların ekonomik bir şekilde Gebere Barajı Mesire Alanını ziyaret etmeleri hedefledik.

Hepinizin bildiği gibi Gebere Barajı Mesire Alanı, doğal güzellikleriyle ünlü ve piknik yapmak isteyenler için ideal bir mekân. Yeşillikler içindeki bu alanda aynı zamanda yürüyüş parkurları ve çocuk oyun alanları da bulunuyor. Ayrıca macera parkurumuz adrenalin için çeşitli imkanlar sunuyor. Sosyal tesisimiz ise çay içip dinlenmek isteyenlerin vazgeçilmez adresi oldu. Belediyemizin bu hizmetiyle birlikte vatandaşların Gebere Barajı Mesire Alanına ulaşımı daha kolay ve konforlu hale gelecek. Hafta sonu doğa ile iç içe bir gün geçirmek isteyenler için bu servisler büyük bir avantaj sağlayacak.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.