DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Pts 21°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 18°C

Saygı Sokak’ta Asfalt Serimi Yapılıyor

Saygı Sokak’ta Asfalt Serimi Yapılıyor
01.08.2023
118
A+
A-

Niğde Belediyesi, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri şehrin en işlek noktalarından birisi olan Saygı Sokak’ta yağmur suyu hattı yenileme çalışmalarını tamamladı. Çalışmalar kapsamında yaklaşık 800 metre yağmur suyu ana kollektör hattı ve gerekli olan yerlere yağmur suyu ızgaraları yapıldı.

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise, Aşağı Kayabaşı Mahallesi Saygı Sokak’ta alt yapı çalışmalarını tamamlanmasının ardından asfalt serimi çalışmalarına başladı.

Ekipler, asfalt serimi işlemlerini hızla tamamlamak için gece gündüz demeden çalışıyor. Yolun daha kısa sürede tamamlanması için yoğun çaba sarf ediyorlar.

Ekiplerin hızlı çalışmaları sayesinde, Kayabaşı Mahallesi Saygı Sokak, yakın bir zamanda tamamlanacak. Yolun tamamlanmasıyla birlikte, mahalle sakinleri daha güvenli ve konforlu bir yol kullanma imkanına kavuşacak.

Asfalt serimi işlemlerinin tamamlanmasının ardından, Saygı Sokak, yeni bir görünüme kavuşacak. Ayrıca, yayalar için de daha güvenli bir yürüyüş alanı oluşturulacak.

Saygı Sokak’ta gerçekleştirilen alt yapı çalışmaları ve asfalt serimi, mahalle sakinleri tarafından çok olumlu karşılanırken vatandaşlar Belediye Başkanı Emrah Özdemir’e teşekkürlerini ilettiler.

 SOKAK DAHA MODERN VE ESTETİK BİR GÖRÜNÜME KAVUŞACAK

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Aşağı Kayabaşı Mahallemizdeki Saygı Sokak, uzun süredir bakım ve yenileme ihtiyacı duyulan bir bölgeydi. Bu nedenle Niğde Belediyesi olarak, mahalle sakinlerinin taleplerini dikkate alarak alt yapı çalışmalarını gerçekleştirdik. Alt yapı çalışmaları, kanalizasyon, su ve elektrik gibi altyapı sistemlerinin düzenlenmesini içeriyordu. Ekipler, bu çalışmaları hızla tamamlayarak mahalle sakinlerine daha iyi bir altyapı hizmeti sunmayı hedefledi. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından, asfalt serimi işlemlerine başladık. Asfalt serimi işlemleri, yolun düzgün ve sağlam bir şekilde kaplanmasını sağlamak amacıyla titizlikle yürütülüyor. Ekipler, asfalt malzemesini yüzeye döküp düzgün bir şekilde yayarak, en iyi sonucu elde etmeyi hedefliyor. Burada gerçekleştirdiğimiz çalışmalar, mahalle sakinlerine büyük bir kolaylık sağlayacak. Yolun düzgün olması, sürücülerin seyahatini kolaylaştırırken, yayalar için de daha güvenli bir yürüyüş alanı oluşturulacak. Ayrıca, asfalt serimi çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte, sokak daha modern ve estetik bir görünüme kavuşacak.” Dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.