DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 20°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Niğde Belediyesi Sentetik Halı Sahaları Yeniliyor

Niğde Belediyesi Sentetik Halı Sahaları Yeniliyor
24.08.2023
194
A+
A-

Niğde Belediyesi, kent merkezindeki parklarda yer alan sentetik halı sahaların yenilenmesi ve modernizasyonu için çalışma başlattı.

Modernizasyon ve yenileme çalışmaları kapsamında, eski sentetik zeminler yenilenip zemin altlarına bakımlar yapılacak. Saha içerisindeki kale ve fileler ile zemin üzerindeki çizgiler de yenilendikten sonra tel örgü ve aydınlatma sistemleri de yenilenerek modern bir görünüme kavuşturulacak.

 

15 HALI SAHA YENİLENİYOR

Kent merkezindeki 15 parkta yer alan spor tesislerinde yenileme çalışmaları kısa süre içinde tamamlanarak, yeni ve modern yüzüyle yeniden gençlerin ve sporseverlerin hizmetine sunulacak.

 

GÜVENLİ SPOR ALANLARI

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, sentetik halı sahalardaki yenileme çalışmalarını gençlerin ve sporseverlerin daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda spor yapmalarına olanak sağlamak amacıyla başlattıklarını belirtti.

 

HERŞEY GENÇLERİMİZ İÇİN

Gençlerin boş zamanlarını spor yaparak değerlendirmeleri ve kötü alışkanlıklardan uzak durmaları amacıyla, kentin her köşesini spor tesisleriyle donatmaya kararlı olduklarını anlatan Belediye Başkanı Emrah Özdemir; “Bucakçayır mekvisine 2 yeni spor sahası kazandırıyoruz. Kent merkezinde hemen hemen her mahalleye bir halı saha yapmak için proje geliştiriyoruz. Bisiklet yolları ve yürüyüş yollarımızı çoğaltarak ve bakımlarını yaparak yine hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz.” Dedi.

Başkan Özdemir, Niğde Belediyesi’nin spora, sporculara ve spor yapmak isteyen gençlere desteğinin artarak devam edeceğini de sözlerine ekledi.

 

VATANDAŞ MEMNUN

Bu arada Niğde Belediyesinin, sentetik halı sahalarda başlattığı yenileme ve modernizasyon çalışmaları, vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.