DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Az Bulutlu
Niğde
22°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 22°C
Çar 21°C
Per 19°C

MHP’de bayram coşkusu yaşandı

MHP’de bayram coşkusu yaşandı
10.09.2023
398
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Kongresi Niğde Belediyesi Kültür Merkezi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongreye, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti temsilcilerinin yanısıra partililerce yoğun ilgiyle takip edildi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin mesajıyla başlayan kongrede söz alan MHP İl Başkanı Aytekin Tükenmez, “Niğde sevdamız, Türkiye davamız. Gündüz yorulmadan, gece dinlenmeden çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz. Liderimiz Devlet Bahçeli nereye kadar diyorsa biz oraya kadar diyoruz… Ne mutlu Türküm diyene” dedi.

Yeniden MHP Niğde İl Başkanı seçilen Aytekin Tükenmez, “İlçe kongreleriyle başladığımız süreci bugün il kongresiyle bitirdik. Niğdemize memleketimize hayırlı olsun, diyoruz. İnşallah yerel seçimlerde de Allahın izniyle bütün belediyelerle 3 hilal dikmek için çalışacağız” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Niğde İl Başkanlığı 14. Olağan Kongresi Niğde Milletvekili Cumali İnce, Aksaray Milletvekili Ramazan Kaşlı, Yozgat Milletvekili İbrahim Ethem Sedef, MDK Üyesi Emin Alper Öztürk, Ak Parti Niğde Milletvekili Cevahir Uzkurt Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, (THE) Av. Sedat Hacımirzioğlu, Ak Parti il Başkanı Mustafa Özdemir BBP il Başkanı Bünyamin Karataş ve coşkulu yoğun bir delege katılımı ile gerçekleştirildi.

Başkan Tuncay, MHP saflarına katıldı 

Öte yandan Yeşilgölcök Belediye Başkanı Ramazan Tuncay MHP’ye katıldı.

Başkan Tuncay’ın Parti rozetini MHP Aksaray, Yozgat, Niğde milletvekilleri ile MHP Niğde İl ve ilçe Başkanları birlikte taktı.

MHP’li Yeşilgölcök Belediye Başkanı Ramazan Tuncay ise salonu dolduran partilileri Bozkurt işareti ile selamladı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.