DOLAR 32,4349
EURO 34,7993
ALTIN 2.432,75
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 18°C
Cum 18°C

Başkan Özdemi̇r”i̇n Mevli̇d Kandi̇li̇ Mesaji 

Başkan Özdemi̇r”i̇n Mevli̇d Kandi̇li̇ Mesaji 
26.09.2023
194
A+
A-

 

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Başkan Özdemir mesajında; “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa’nın (S.A.V.) dünyaya teşrif ettiği bu kutlu geceyi idrak etmenin mutluluğu içerisindeyiz. Mevlid kandilini idrak ettiğimiz bu özel günde, tüm İslam aleminin ve Niğde halkının kandilini en içten duygularımla kutluyor, sevgi, hoşgörü ve birlik duygularının pekiştiği bu mübarek gecenin tüm insanlığa huzur getirmesini diliyorum. 

Mevlid kandili, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in dünyaya teşriflerinin kutlandığı mübarek bir gecedir. Bu gece, O’nun insanlığa getirdiği mesajları anlamamız, O’nun sünnetlerine uyarak yaşamamız için bir fırsattır. İnsanlığa örnek olan Hz. Muhammed’in doğumunu kutlamak, onun sevgisini, hoşgörüsünü ve adaletini yeryüzünde yaymak için bir vesiledir. 

Mevlid kandili, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmek için önemli bir fırsattır. Bu gece, komşularımıza, akrabalarımıza, dostlarımıza sevgi ve hoşgörüyle yaklaşmamızı hatırlatır. Birlikte dua etmek, birlikte sevinmek ve birlikte yardımlaşmak için güzel bir fırsattır. 

Bu anlamlı gecede, tüm İslam aleminin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının daha da pekişmesini temenni ediyorum. İnancımıza, değerlerimize ve sevgiye sarılarak, birbirimize daha fazla destek olabileceğimiz, yardımlaşma ve paylaşma duygularının yeşerdiği bir dünya diliyorum.  

Başta Niğdeli hemşerilerim olmak üzere tüm İslam aleminin Mevlid Kandilini tebrik ediyor, bu mübarek geceyi hep birlikte en güzel şekilde ve anlamına uygun olarak değerlendirebilmemiz temennisiyle, dualarımızın kabul edildiği, huzurun hâkim olduğu günler diliyorum. “Dedi. 

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.