DOLAR 32,3970
EURO 34,7929
ALTIN 2.434,65
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 21°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
21°C
Hafif Yağmurlu
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 17°C
Cum 18°C

Üniversite Öğrencilerine ‘Sıcak’ Karşılama

Üniversite Öğrencilerine ‘Sıcak’ Karşılama
02.10.2023
252
A+
A-

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde 2023- 2024 Eğitim ve Öğretim Yılı başladı. Niğde Belediyesi her yeni akademik yılın başlangıcında olduğu gibi bu yıl da il dışından gelerek, yurtlara kayıt yaptıran öğrencilere ve ailelerine, merkez yerleşkede sıcak çorba ikramında bulundu.

 

ÜNİVERSİTE BİZİM GÖZ BEBEĞİMİZ

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nin bu yıl yeni kayıt yaptıran 6 bin öğrencisiyle birlikte 30 bine yakın öğrenci sayısına ulaştığını belirterek; “Üniversitemiz, şehrimizin sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan gelişmesine önemli katkı sağlamaktadır. Niğde Belediyesi olarak, ilimizin adeta göz bebeği olan üniversitemizin ve sevgili öğrencilerimizin her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. Üniversite öğrenimleri için Niğde’ye ilk kez gelen öğrencilerimize aile sıcaklığında bir ortam yaratmak için onları karşılıyor ve sıcak çorba ikramında bulunuyoruz. Öğrencilerimiz, şehrimizin bir parçasıdır ve bizler de onların her zaman yanındayız.” Dedi.

 

NİĞDE BELEDİYESİNE TEŞEKKÜR

Üniversite öğrenimi için Niğde’ye gelen gençler ve aileleri, Niğde Belediyesi’ne sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederek, memnuniyetlerini ifade ettiler.

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.