DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 24°C
Az Bulutlu
Niğde
24°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 21°C
Sal 21°C
Çar 21°C

BAĞIMSIZ FİLİSTİN’İ KURMANIN ÇARESİ!!!

23.10.2023
130
A+
A-

Katil İsrail’in en az 600 kişiyi katlettiği hastaneyi vurma ve Filistin topraklarında binlerce cana mal olan soykırımını dini ne olursa olsun aklı izanı ve vicdanı olan hiçbir insanın kabul etmesi mümkün değildir.
Katil İsrail savunma bakanı tarafından da paylaşılan ve daha sonra silinen TWitter’inde kabul edilen hastane saldırısı kelimenin tam anlamıyla Siyonist’in ayağına sıkmasıdır.!!!
İstiklal marşımızın yazarı merhum Mehmet Akif Ersoy’un” Tek dişi kalmış canavar” diye tabir ettiği katillerin en aşağılığı olabilecek olanlardan önce söylediklerinden utanıp arlanmadan arından yerin dibine de geçmeyen ABD’nin dış işleri bakanı Blinken katil İsrail’in Gazze katliamlarına destek için geldiğinde kendisinin bir Yahudi olarak burada olduğunu belirtmesi ardından ise katliamı kınaması gerekirken İsrail’in bu katliam ve soykırımına destek için gelen Biden Mısır lideri Abdul Fettah Sisi’yi bile isyan ettirdi.
Sisi ABD dış işleri bakanı Blinkin’in Yahudi olduğu beyanına verdiği tepkinin yanı sıra Biden ile Ürdün’de yapılacak görüşmeye Sisi ile birlikte Filistin lideri Abbas ile Ürdün kralı Abdullah tarafından iptal edilmesi katil İsrailin destekçisine karşı ilk defa en yüksek dozajlı protesto olarak tarihe geçti.
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN VE DIŞİŞLERİ BAKANI FİDAN’IN ÇABALARININ ÜRÜNÜ BİDEN’İN DAVETİNİN İPTALİ YENİ BİR HAYIRLI SONUCUN BAŞLANGICINDAN AKLI OLAN ŞÜPHE ETMESİN!!!
Soykırım karşısında kenetlenen İslam aleminin bu birliğinin korunmasının yanına Çin ve Rusya ile birlikte diğer akli selim ülkelerinde desteğinin de muhafazası ile on yıllardır savunulan bağımsız Filistin devletinin gerçekten kurulmasını sağlayabilir.
İSLAM ÜLKELERİ İLE SOYKIRIMI LANETLEYEN ÜLKELERİN İSRAİL İLE TİCARETLERİNİ MİLİMİZE ETMELERİ VE İSRAİL’İN FİLİSTİNE UYGULADIĞI GİBİ BİR ABLUKA UYGULANMASI HALİNDE GERÇEKTENDE BAĞIMSIZ FİLİSTİN KURULUR!!!
Daha öncede söylediğim gibi “Yahudi’nin canını al amma malını alma” sözü Siyonist olmayan Yahudileri tenzih ederim fakat Siyonist ruhlu Mason olanlar için tam isabetli bir sözdür.
Eğer ki dünyadaki 52 İslam ülkesi ile yeryüzüne dağılanlarla birlikte sayıları 2 milyar civarında olan Müslümanlarla birlikte İsrail soykırımını tasvip etmeyen sağduyulu diğer ülke ve milletler ile Yahudilerden Siyonizm’i tasvip etmeyenler tarafından Siyonist’i destekleyen şirketlerin mallarına tam bir boykot uygulansa.!!!
İsrail’in onlarca yıldır Filistinlileri uyguladığı ve burayı açık ceza evine çevirten uygulamaların aynısı İsrail’e uygulansa ABD ile batı ülkelerinin buranın ihtiyaçlarını uzun süreli karşılamaları mümkün değildir.
Bundan dolayı başkenti Doğu Kudüs olan Filistin devletinin kurulması zorda olsa imkan dahilinde olma ihtimali çok yüksektir.
Şu anda bu katil devlete karşı oluşan dünya kamuoyu etkisinin en kısa zamanda sonuca oluşacak eylemlere dönüşmesi dileğiyle Katil İsrail devleti ve hükümeti ile onlara destek için gelen ABD başkanı ve Dış işleri bakanı ile diğerleri için yaşasın cehennem.
Türkiye ve Ürdün tarafından 3,Lübnan ve İran ile Lübnan tarafından 1’er gün olarak uygulanan yas ın bitiminden sonra tüm dünyanın bu Siyonist’i durduracak uygulamalarını başlatarak soykırımın hesabının sorulmasıyla başlanarak siyon devletini diz getirecek olan Yahudi mallarını boykot ile bu Siyonist idarenin Gazze gibi abluka altına alınmasıyla bölgeye barışın getirilmesinin sağlanması dileğiyle.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.