DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Niğde 22°C
Hafif Yağmurlu
Niğde
22°C
Hafif Yağmurlu
Paz 22°C
Pts 19°C
Sal 20°C
Çar 20°C

Üniversitede sıfır atık eğitimi

Üniversitede sıfır atık eğitimi
01.11.2023
147
A+
A-

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde destek personeline sıfır atık eğitimi verildi.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversiteden yapılan açıklamaya göre, Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki eğitimde konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan, hızla tüketilen doğal kaynakların geleceğe miras kalabilmesi için “Sıfır Atık” projesinin önemli olduğunu belirterek, “Hızla tüketilen doğal kaynaklarımızın geleceğimize miras kalabilmesi için ‘Sıfır Atık’ projesinin öneminin kavranması gerekir. Üniversitemizin bu konudaki çalışmalarının meyvesini toplaması adına destek personellerimizin de üstüne düşen görevi layıkıyla yerine getireceğine inancımız tam olmakla birlikte hepinize çalışmalarınızda başarı ve kolaylık dilerim” dedi.

Atık Yönetimi Koordinatörü Doç. Dr. Ece Ümmü Deveci de sıfır atık konusunda bilgilendirme yaparak, birimlerde bulunan atık kutularının kullanımını önerdi.
Programda, projeye katkılarından dolayı güzel sanatlar, iletişim ve tıp fakülteleri ile İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına teşekkür belgesi verildi.

Şehit Ömer Halisdemir Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hamdi Doğan, Genel Sekreter Vekili Abdulgani Özkan, fakülte ve meslek yüksekokulu sekreterleri ile destek personelleri katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.